Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10.2][Mody] PyrkonikCraft

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od razu mówię że nigdy nie potrafiłem robić prezentacji serwera.

Nie ma być serwer dla zarobku dlatego nie przykładam do niej aż takich starań- serwer będzie bez żadnych mikro transakcji.

Otóż, jest on postawiony na serwerowni aternos, co oznacza że w czas kiedy nikogo na serwerze nie ma, on samoistnie się wyłączy po 2-4 minutach. Włączanie takiego serwera trwa średni od 10 do 40 minut z uwagi na kolejki.

Jest on postawiony na paczce modów "HermitPack" (1.6.1), działa on tylko dla graczy premium, nie ma żadnych dodatkowych pluginów.
Głównymi zasadami są:
1. Ufamy sobie na wzajem.
2. Nie zabijamy się- chyba że za zgodą obu stron.
3. Nie okradamy się.
4. Podchodzimy do wszystkiego z dystansem.

WZÓR NA WL:

1. Nick:
2. Wiek:
3. Ts/ Discord:
4. Jakie masz doświadczenie z modami:
5. Coś o sobie:

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

1. Nick:DjTrollPL
2. Wiek:21
3. Ts/ Discord:Mam ts3
4. Jakie masz doświadczenie z modami:Hm no dobre lubie mody ;)
5. Coś o sobie:Gram w mine juz od 1 wersji gdzie niczego nie było jak teraz ale jak powstały mody to jest mój swiat a nie jakieś tam :D . Lubie dobre gry i samochody i oczywiscie kobiety ;) mam sporo czasu na gre wiec spoko jestem ogarniety ;)

Opublikowano

1. Nick: Runkos
2. Wiek: 17
3. Ts/ Discord: Oba mogą być
4. Jakie masz doświadczenie z modami: Nie wiem dokładnie ale gram na modach z dobre 3 lata :)
5. Coś o sobie: Spędzam dużo czasu an gre głownie liga, ale chciałbym troche wrócić do Mc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...