Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienie bocznych przycisków myszki do przełączania muzyki

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówię że nie wiem czy to dobry dział jak nie to proszę o przeniesienie :D 

Mam myszkę Bloody V8 i mam po boku 2 boczne przyciski mam tą myszkę już dosyć długi czas i wgl z niech nie korzystam :( Dlatego pytam czy można je wykorzystać np do zmieniania muzyki w programie? 

Bo gram w lola czy inne gry to mam muze włączoną i zawsze żeby zmienić to muszę gre w pasek chować :( Da się zrobić coś takiego?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zależy czy tam gdzie puszczasz muzykę na takie coś pozwala, jeżeli tak to po prostu trzeba dodać przycisk. Ogólnie na takim Spotify nie można tego zrobić.

Te boczne przyciski bardzo są pomocne w przeglądarce. Kiedy chcesz wycofać stronę do tyłu (naładować poprzednią stronę) to wystarczy nadusić dolny przycisk myszki, nie trzeba się pieprzyć by nakierować myszkę na strzałkę w przeglądarce :p Przynajmniej dla mnie to bardzo pomocne i poręczne.

Te klawisze możesz jeszcze wykorzystać w grach, nawet w lolu. Np na górny albo dolny klawisz (gdzie ci lepiej) myszki możesz ustawić flash`a albo warda, żeby ci było lepiej. W innych grach też spokojnie możesz wykorzystywać te klawisze. Musisz tylko pozmieniać w ustawieniach, sterowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...