Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.10][EasyHC] MC.PropaCraft.PL

1ArtMaster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

info.jpg

» IP serwera: MC.PropaCraft.PL

» Strona Internetowawww.PropaCraft.PL

» Wersja serwera: 1.7.10

» Typ serwera: MediumHC / EasyHC

» Ilość slotów: 110

» Whitelista: Nie od 11.03.2017 16:00 - dzień startu

» Autoryzacja: Premium / NonPremium

Właściciel:

Sh0oter

trailer.jpg

f731b0a2b9b53a94e496ed424e3f57a4db56b1a6

Opublikowano

Sory, ale to nie przypomina serwera EasyHc.

Bardziej jakiś RPG. Spawn mocne 3/10, to coś pod wodą mocno żre fpsy.

Co do spawn - każdy ma swój gust. Akurat mi się podoba ^^ A "to coś pod wodą" to arena :D Nikt inny oprócz Ciebie nie mówił o spadkach FPS przez nią spowodowanych. Jeśli jeszcze ktoś to zauważy to arena zostanie przeniesiona - dziękuję za informację :). Za to nie rozumiem co masz namyśli z tym, iż "to" przypomina serwer RPG. Wyjaśnisz? Chcę stworzyć idealny MediumHC, więc mogę wprowadzić zmiany :)

_____

Nie chcę, abyś poczuł się jakkolwiek urażony lecz ta reklama, którą pokazałeś na filmie jest strasznie chaotycznie zrobiona i niezbyt zachęcająca.

Ale co jak co życzę powodzenia w prowadzeniu serwera  ;)

Cenię szczerość i dziękuję za opinię ! :) Pewnie dlatego, że zajęła mi tylko ok. 2 tygodni. Nast. razem posiedzę dłużej, aby spodobała się każdemu :D A jest zrobiona "chaotycznie", ponieważ to tylko trailer ^^

Opublikowano

Nie chcę, abyś poczuł się jakkolwiek urażony lecz ta reklama, którą pokazałeś na filmie jest strasznie chaotycznie zrobiona i niezbyt zachęcająca.

Ale co jak co życzę powodzenia w prowadzeniu serwera ;)

Opublikowano

server jak kady server nic nie dodaje innego niz zmieniony drop i "autorskie pluginy"

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

server jak kady server nic nie dodaje innego niz zmieniony drop i "autorskie pluginy"

Witaj ! :) Nie do końca wiem co masz na myśli poprzez mówienie "serwer jak każdy inny". Nie tylko drop mamy zmieniony. Mamy kilka ciekawych systemów, których nigdzie indziej nie spotkasz (zapraszam na serwer w celu odkrycia ich :) ) oraz jeszcze nie widziałem serwera typu HC z bossami. Jeśli masz jakiś ciekawy pomysł na coś nowego to z chęcią to wykonam ! :) 

Opublikowano

Witaj ! :) Nie do końca wiem co masz na myśli poprzez mówienie "serwer jak każdy inny". Nie tylko drop mamy zmieniony. Mamy kilka ciekawych systemów, których nigdzie indziej nie spotkasz (zapraszam na serwer w celu odkrycia ich :) ) oraz jeszcze nie widziałem serwera typu HC z bossami. Jeśli masz jakiś ciekawy pomysł na coś nowego to z chęcią to wykonam ! :)

Pommysł zmien typ server z  **HC na jakis inny

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Pommysł zmien typ server z  **HC na jakis inny

Mam zmienić typ serwera, ponieważ skończyły ci się argumenty? :) No ale propozycja to propozycja, więc wypuszczę może jakiegoś rpg w przyszłym miesiącu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...