Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o serwerze Longju2.to?

xSaleen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma prezentacji, ale raczej każdy zdążył już do nich dotrzeć.

Nie urywa głowy, no ale ma w sobie to coś.

Jestem ciekawa zawzięcia administracji.  ;) 

Opublikowano

Gram aktualnie na serwerze, bardzo przyjemna rozgrywka, masa graczy i nie tylko z polski.

Można spotkać wielu graczy z Turcji i innych wschodnich krajów :D

Opublikowano

To w cytatsie to link do prezki

Serwer przecietniak. W chuy nowosci ktore dla mnie nei pasuja. Jakies legendarne bony bez ktorych ssiesz pale. Zwiekszanie bonow 1-5. Syf jak dla mnie.

If u want to moge ci zarzucic jakies 8kkk bo tylko tyle tam mam. Eq exp trute czy co tam jeszcze mam

Przeciętniak? Jest to aktualnie najbardziej rozbudowany/innowacyjny serwer w Polsce. Czołówka jak nic. 

Opublikowano

To w cytatsie to link do prezki

Serwer przecietniak. W chuy nowosci ktore dla mnie nei pasuja. Jakies legendarne bony bez ktorych ssiesz pale. Zwiekszanie bonow 1-5. Syf jak dla mnie.

If u want to moge ci zarzucic jakies 8kkk bo tylko tyle tam mam. Eq exp trute czy co tam jeszcze mam

Przeciętniak? Jest to aktualnie najbardziej rozbudowany/innowacyjny serwer w Polsce. Czołówka jak nic. 

Jak i najbardziej gowniany zapomniales dodac

Innowacje sa. Ale nie pasujace do metina. Jakies dropienie caly dzien na bony legendarne. Laczenie itemow i zwiekszanie bonow 1-5. Odjaniapawlaczanie jakis KD u kowala

Srednie niby 85 a 60 srednich kilka dni robisz izeli chcesz pograc ninja/wojem bodym/heallerem to sobie pograles bo bez kd i is moby ci bija po 1k (gralem tu prawie kazda postacia #wiecwiem )

Serwer nudny. Juz na 80lvl musze nawalac z PD bo exp leci jak krew z nosa

I wgle. Nie wiem czy to jakis blad czy nie. Ale pas jest od 75. A zeby go zrobic trzeba miec 100lvl a pas powinien pomagac w expie. Jakis celowy trik czy jakiuj?

Opublikowano

Mi się gra całkiem nieźle, ma trochę rzeczy nie robisz całego perf eq etc. w jeden dzień, więc można się pobić o różne rankingi kopanie łowienie zbieranie etc.

Opublikowano

Mi się gra całkiem nieźle, ma trochę rzeczy nie robisz całego perf eq etc. w jeden dzień, więc można się pobić o różne rankingi kopanie łowienie zbieranie etc.

mi wpadlo cale pvp w jeden dzien razem z 7 mieczykami :v Sprzedalem i mam hajsy. Mialem oddac ale serwer sie yebie ;_; (to do tego komu mialem dac ;_; ) 

Opublikowano

Grałem tam Szamanem i Wojem, serwera zrobiony typowo pod hajs, jestem ciekaw ile czasu bedzie stac

minecraft.jpg
Opublikowano

Mimo, że administracji są ludzie jacy są, to i tak bardzo dobrze działają...

Zaczynają się powoli różnorakie eventy i zbliża się trochę większy patch.

Ceny w IS są wysokie jednak nie jest na niego tak ciężko zarobić. :>

Opublikowano

Bardzo spoko serwer, ale kilka rzeczy jak niekompetencja administracji przy banowaniu raczej zaniża ocenkę.

Dobrze, że nie mają prezki tutaj.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...