Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Midlaner

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka,

chce zaczac czesciej grac na midzie gdyz adc zaczyna byc nudne.

Jakiego champa polecacie w miare prostego do nauki, tak by dalo nim rade dojsc do gold/low plat.

Myslalem nad Ahri, bo jest teraz w rotacji.

Jakies lepsze sugestie?

harley.png

Opublikowano

Syndra? Oneshot na enemy adc w lategamie, łatwo uciec dzięki stunowi z E, jeżeli będziesz roamować to możesz pociągnąć za sobą całą bronzową drużynę

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Syndra / Orianna / Zed / Kata, teraz to nie wiem co jest grane, ponieważ zacząłem częściej grać na suppie bo soloq jest nudne :D Ale zapewne coś z tych picków

4Headzik

Opublikowano

Ekko. Nie ma jak dla mnie drugiego tak carry champa. W late jest niezniszczalny, bo ulti co 30s, oneshotuje praktycznie każdego, Szybki lane push z Q. Do tego super split pusher, bo uciekniesz zawsze, a tempo pushowania jest niezwykle szybkie mając lich bane i E. Osobiscie mainuje tego champa i gra mi się nim cudownie. Early wiadomo, że trudne, bo jesteś melee, ale potem to już przyjemnosc :)

Opublikowano

Ja również powiedziałbym ekko.

Jest moim mainem od dawna, i przeżył jak na razie każde nerfy i update'y.

Dodatkowo, nie musisz nim grać na midzie. Możesz też zagrać na jungli czy topie i też możesz ładnie ugrać.

Jak zrobisz dobrego builda i dobrze combo to zrobisz solo każdego :D

Polecam

Opublikowano

Orianna. Osobiście dla mnie bezpieczny pick, rzadko kiedy przegrywam linię. Często gram flash + bariera. :)

Opublikowano

Ahri może być ciężka, aczkolwiek uwielbiam nią grać.

Polecam również oriannę, syndrę i lux - ostatnio dosyć często ją widuję.

Opublikowano

Próbowałem ahri ale jednak jest ona troche ciężka. Przyjemnie sie gra ale nie jestem mid lanerem na poziomie fakera, szukam czegos strasznie prostego I silnego.

Która z tych wymienionych wyżej była by najrozsadniejszym wyborem? :v

harley.png

Opublikowano

Próbowałem ahri ale jednak jest ona troche ciężka. Przyjemnie sie gra ale nie jestem mid lanerem na poziomie fakera, szukam czegos strasznie prostego I silnego.

Anka, Kata i Lux.

Opublikowano

Anka bedzie znakomitym championem dla Ciebie :) Jest bardzo latwa, spory dmg + tania :) 

Opublikowano

ogólnie to polecam annie 

zrobiłem 300k pointów już na niej i nie nudzi się, poza tym fizz po re worku jest piękny do farmy jak i shotowania 

na dodatek zagram sobie od czasu do czasu taliayh 

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...