Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][SkyBlock] MyBlock

MatiMcDonald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. // Niepotrzebnie usunęliście świniarkę. Wystarczyło dodać odpowiednie flagi WorldGuard.

2. // Z tego co widzę, pasek głodu na spawnie został wyłączony.

3. // Błędy językowe poprawione.

4. Zbugowane menu, w którym mogę wyciągnąć przedmiot do swojego ekwipunku:

47878e4dc4c247d48dd8db2c34323cca.png

5. Żadnych informacji co gracz ma robić dalej na waszym serwerze, kto nie grał na serwerach typu Skyblock i nie zna pluginu Islands jest całkowicie pozostawiony sam sobie.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

@up Jeju nawet nie wiedziałem że tyle błędów jest. Co do wersji też myślałem o wyższej i chyba tak zrobie na weekendzie bo po prostu myśleliśmy że na tych standardowych wersjach gra więcej osób bo te wyższe to wiadomo że FPS spadną i pluginy mniej stabilne będą.

1. O tym nie wiedzieliśmy poprawimy to.

2. Pasek głodu wyłącze.

3. Serwer nie był robiony na szybko błędy mogą wynikać z tego że wiele rzeczy robiliśmy po nocy w dni wolne bo nie mieliśmy na tyle czasu a przy godzinie dziennie zeszło by do czerwca.

4. O wyciąganiu przedmiotów wiemy ale gdy to testowaliśmy to można było wziąć item do ręki ale przy jego użyciu znikał. Tak czy owak postaram się to ogarnąć.

5. Sklep VIP/SVIP jest tylko dla graczy z tą rangą są tam tańsze i lepsze itemy. Zwykły gracz nie może z niego korzystać. Napisze przy tym informacje o tym.

6. Masz rację zrobimy szczegółowy tutorial kto będzie chciał to po założeniu wyspy lub w trakcie gry z niego skorzysta

7. Mała różnica ale faktycznie znacząca, zmienimy to. Tworzenie witherów jest zablokowane a ta tabliczka jest tylko po to aby o tym wiedzieć i nie zgłaszać to jako buga.

Dzięki że poświęciłeś temu serwerowi troche czasu. Na pewno poprawimy błędy i w piątek/sobote zmienimy wersje na nowszą.

@Edit Jeszcze co do tego dropa z kamienia to jest on naprawdę mały a dropią narzędzia oraz małe ilości surowców więc gwarantuje że nikt nie dorobi się samym kopaniem w godzine, dwie a z podstawowym kilofem nawet w dzień grania bo generatory stone swoje kosztują.

Wszystko będzie robione w weekend lub w nocy.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...