Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gralibyscie na modern city serwerze? Czyli działki wielkości 51x51 i tylko nowoczesne domy. Jakby się uzbieralo już kilka domów to powstanie mapa z custom terenem i tam BD przeniesione moderny i powstanie Duże nowoczesne miasto. W skrócie serwer z lekka zmieniony world od keralis/usetheblocks/buildz. Co wy na to?

Opublikowano

Myślę ze garstka osób by się znalazła aby zagrać na takim serwerze :)

Tez tak mysle, serwer zrobię i zobaczymy :)

Opublikowano

Zadbaj o parę rzeczy, własnie m.in. o małe questy czy prace, ponieważ same działki oraz sam teren szybko znudzi się graczom ;)

Opublikowano

Zadbaj o parę rzeczy, własnie m.in. o małe questy czy prace, ponieważ same działki oraz sam teren szybko znudzi się graczom ;)

Myślę nad tym, ale przydał by się sponsor bo mam na titanaxe i aby wykupilem 1000 ramu :/

Opublikowano

Myślę nad tym, ale przydał by się sponsor bo mam na titanaxe i aby wykupilem 1000 ramu :/
To będzie jakieś 10 slot? Dam ci radę kup na TITANAXE.COM za pomocą PaySafeCard. Wyjdzie Ci o wiele taniej i se kupisz maszynę na 100 czy 50 osób

Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To będzie jakieś 10 slot? Dam ci radę kup na TITANAXE.COM za pomocą PaySafeCard. Wyjdzie Ci o wiele taniej i se kupisz maszynę na 100 czy 50 osób

Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka

Mam na titanaxe właśnie dokupie więcej ramu bo chce iść na współpracę z kimś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...