Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadkowie w sądzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wam :D Zeznawalem na komisariacie w sprawie o pobicie w ktorej jestem oskarzony. Wymienilem okolo 5 moich swiadkow ktorzy trzymaja moja strone. Planuje wziac na zeznania w sadzie trzech z pieciu podczas gdy ten "poszkodowany" frajer bedzie mial dwoch swiadkow. Czy moge wziac kogo chce czy sąd sam wybiera tych swiadkow?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Boisz się że ma lepszych świadków pobicia niż twoi ?
 Możesz sobie wskazać byle kogo i w dowolnej liczbie, skoro i tak kogoś pobiłeś  twoi świadkowie może będą trzymali twoją stronę czyli poświadczali nieprawdę jeśli nie boją się odpowiedzialności.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie martw się, skoro go pobiłeś to i tak będziesz miał wyrok skazujący, sąd nie jest głupi xD

RAsfepN.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no easy, nie zadna mafia pruszkowska, jestem zwyklym chlopakiem 17 lat z dobrego domu, ale sytuacja wyszla jak wyszla, ale nie gadajcie ze do sztumu polece za jedna pizde w łeb xD

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Nie no easy, nie zadna mafia pruszkowska, jestem zwyklym chlopakiem 17 lat z dobrego domu, ale sytuacja wyszla jak wyszla, ale nie gadajcie ze do sztumu polece za jedna pizde w łeb xD

Z racji wieku i obstawiam niekaralnej przeszłości dostaniesz co najwyżej nadzór kuratora i tyle.  

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...