Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] GP

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jest taki średni. Beczek łatwo unikać, wielkiego DMG to on nie ma. ULT niby fajny, ale nie wnosi tak wiele do gry. Są lepsze postacie niż GP na topa/ mida. 
Jest dobrą kontrą na veigara, ale to chyba wszystko. Jeśli chcesz możesz nim grać, ale według mnie useless. 

Opublikowano

nwm czy osoba wyzej wie co pisze. wystarczy nie feedowac w early i w late juz masz ez carry oczywiście jak go ogarniesz. postac ma mega duzy dmg i niszczy top jak troche nim pograsz.

Opublikowano

Wątpię czy osoby wyżej mają jakiekolwiek pojęcie o GP. GP ma duży dmg nawet jak feeduje. W teamfightach robi bardzo dużo dzięki beczkom i ulcie, ma trochę trudną linie przeciwko bohaterom które nie są tankami (ale jak się ogarnia to można wygrać nawet linie przeciwko takiej Syndrze, Irelii itp.), może pomagać innym liniom nie schodząc ze swojej.

Opublikowano

Średniawka jak dla mnie, aczkolwiek jak ktoś go ogarnia to w teamfightach może zrobić róznice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...