Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minigames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znowu ja :D

Co muslicie na to aby zrobic tryby z zagranicznych serverow minigame w polsce .

Wiem narazie nie bedzie op server jak v**.pl my**.pl zawsze sie od czegos zaczyna.

Planuje 3-4 trybow minigame postawić . Na start bo bede mial 1 dedyka przy starcie.

Jaki tryb byscie chcieli zobaczyć

Na dniacj kupuje skygiants i biore od znajomego cs go. Jaki tryb byscie chcieli zobaczyc

Server 1.8-1.1x z powodu ze duza czesc osob gra nabtej wersji i nie chce ryzykowac malej ilosci osob

Wiem ze sam bylem przeciwny temu ale wole narazie na 1.8 zostac

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Dziękuje. Czekam na odpowiedz od innych graczy

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Obecnie jest duża konkurencja jeśli chodzi o serwery minigier oraz gracze (nawet z polski) wyberają serwery zagraniczne oraz na nich grają. Jeśli masz zamiar podjąć się utworzenia serwera minigier to masz ogromną konkurencje i musisz bardzo się postarać dobrze zareklamować serwer i go dobrze prowadzić żebyś posiadał stałych graczy..

Opublikowano

Obecnie jest duża konkurencja jeśli chodzi o serwery minigier oraz gracze (nawet z polski) wyberają serwery zagraniczne oraz na nich grają. Jeśli masz zamiar podjąć się utworzenia serwera minigier to masz ogromną konkurencje i musisz bardzo się postarać dobrze zareklamować serwer i go dobrze prowadzić żebyś posiadał stałych graczy..

Wiem na razie mam yt z 5k subów wiem ze to mało ale jako jedyny sie zgodził na współprace. Jedynie mam do ogarniecia inne lobby w poczekalny bo na Hivie jest ten sam co twórca plg udostępnia tak samo areny. Wiem ze będzie 15 małych aren (1 arena=1 mini server) i będzie 40 slotowy cs go na tej maszynie. Na razie planuje po najmniejszej linii oporu. Jak sie uda to bede bardziej rozwijać server

Opublikowano

@up

Opublikowano

Wiem na razie mam yt z 5k subów wiem ze to mało ale jako jedyny sie zgodził na współprace. Jedynie mam do ogarniecia inne lobby w poczekalny bo na Hivie jest ten sam co twórca plg udostępnia tak samo areny. Wiem ze będzie 15 małych aren (1 arena=1 mini server) i będzie 40 slotowy cs go na tej maszynie. Na razie planuje po najmniejszej linii oporu. Jak sie uda to bede bardziej rozwijać server

Nie twórz takiego serwera. Bez odpowiedniej reklamy, i najlepszego możliwego zaplecza technicznego nie przebijesz się. Polscy youtuberzy, tworzą kolejne serwery. Oni są znani, więc przyciągną więcej graczy, ponieważ tam mają zapewnioną stałą rozgrywkę i mają pewność że nie upadnie po tygodniu.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL wiem narazie mam małego ytbera który lubi skygiants teraz bede szukał 7-13k

Opublikowano

Serwer minigierek no tak jak wyżej było wymienione trzeba dużo reklam, bo jak będzie grało np 20 osób to nie będzie z kim grać i nowi gracze będą z niego wychodzić no i przydałaby się osoba, która naprawdę siedzi w spigocie od kilku lat najlepiej programista javy, bo serwery minigier są bardzo skomplikowane no ale życzę powodzenia z serwerem :)

Mc.HellDeen.Net | Wersja 1.19.3 | Królestwa

337297326_914034819917926_1513810974883148546_n.png

Opublikowano

Serwer minigierek no tak jak wyżej było wymienione trzeba dużo reklam, bo jak będzie grało np 20 osób to nie będzie z kim grać i nowi gracze będą z niego wychodzić no i przydałaby się osoba, która naprawdę siedzi w spigocie od kilku lat najlepiej programista javy, bo serwery minigier są bardzo skomplikowane no ale życzę powodzenia z serwerem :)

Dziękuje co to tego jak będę miał juz lepszy profit bede wtedy szukał Devów. Jak narazie plg zakupione w SpigotMC sa wystarczające i dobrze działające.

Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...