Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer Cabala wybrać?

AlienWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jutro chce zacząć grać w Cabala. Jaki server EU na którym jest dużo polaków? Jaką klasą najłatwiej szybko expić? O co chodzi z biciem kukieł?

Opublikowano

Zapewne jupiter.

Każda klasą się dobrze expi, najłatwiejszy do ogarnięcia jest blader.

Bicie kukieł = skillowanie.

Opublikowano

Aż tak źle nie jest, od jakiegoś czasu dostajesz skill expa też z questów, więc dużo czasu na kukłach stać nie musisz.

Opublikowano

Jak EU Cabal to tylko i wyłączenie Mercury (reszta serwerów wieje pustką, z tego co widziałem jest też parę polskich gildii), a co do skillowania to na początkowych lvl'ach jest to zbędne bo dostajesz skill exp'a z questów.

Opublikowano

Do 100 lvl'a wystarczy tylko że będziesz robił quest, a z nich dostaniesz skill expa, po 100 lvlu wystarczy że poskillujesz parę godzinek i masz Transcender, cała filozofia.

Taka rada na przyszłość, nie czytaj starych tematów/poradników gdzie ludzie piszą że trzeba skillować przez parę tygodni żeby wbić dobre skille.

Opublikowano

Chciałem sprostować swoją poprzednią wypowiedź, skill'e na max'a wbijesz bez jakiegokolwiek skillowania na kukłach, pomyliłem się mówiąc że będziesz musiał skillować po 100 lvlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...