Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold - zasady

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic, poziom się prawie nie zmienia. xD

Po prostu patrzysz na mapę, starasz się podejmować DOBRE decyzje (must-have w Lidze Legend, większości graczy tego brakuje), coraz lepiej farmisz, próbujesz robić coraz trudniejsze sztuczki (np. pomijanie animacji, znanie respów wilków, wraithów, przewidywanie ganków junglera, starasz się być miły dla zwierząt.

Jak zwykle...

Opublikowano

Nic, poziom się prawie nie zmienia. xD

Po prostu patrzysz na mapę, starasz się podejmować DOBRE decyzje (must-have w Lidze Legend, większości graczy tego brakuje), coraz lepiej farmisz, próbujesz robić coraz trudniejsze sztuczki (np. pomijanie animacji, znanie respów wilków, wraithów, przewidywanie ganków junglera, starasz się być miły dla zwierząt.

Jak zwykle...

W sumie robie wszystko z tej listy :D Dlatego, zacząłem grać lepiej niż te orangutany.

Opublikowano

Wy ludzie brązu i silvera zawsze piszecie że nie ma lepszego od was w tej dywizji.

Co do pytania.

Musisz po prostu grać i skupiać się na swojej grze. Myśl co możesz poprawić w swojej grze.

Nie ma określonych norm co gracz z golda powinien potrafić. Powinien być lepszy od gracza z silvera, to tyle.

Opublikowano

Nic, gold jest najgorszą dywizją do wyjścia i nie dlatego że wyższy poziom czy coś, tylko po prostu toxic jak chu* tam jest. Jak w silverze idzie pograć z normalnymi osobami to  gold jest takim zbiorowiskiem ludzi którzy pofarcili w placementach albo zostali wykerowani, w okolicy platyny jest spoko już ale te goldy 5 często ci wychodzą z gry albo zaczynają się napinać jak w killach jest 0:2 i instant ff20, dlatego polecam /mute all i po prostu pinguj co i jak.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nic, gold jest najgorszą dywizją do wyjścia i nie dlatego że wyższy poziom czy coś, tylko po prostu toxic jak chu* tam jest. Jak w silverze idzie pograć z normalnymi osobami to  gold jest takim zbiorowiskiem ludzi którzy pofarcili w placementach albo zostali wykerowani, w okolicy platyny jest spoko już ale te goldy 5 często ci wychodzą z gry albo zaczynają się napinać jak w killach jest 0:2 i instant ff20, dlatego polecam /mute all i po prostu pinguj co i jak.

Co Ty gadasz... Ty chyba nigdy przez platynę nie przechodziłeś kolego xD Ja żeby dostać się do diamentu, taką katorgę miałem z tą platyną, że przez moment zastanawiałem się dlaczego ludzie z golda i silvera są bardziej ogarnięci.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Co Ty gadasz... Ty chyba nigdy przez platynę nie przechodziłeś kolego xD Ja żeby dostać się do diamentu, taką katorgę miałem z tą platyną, że przez moment zastanawiałem się dlaczego ludzie z golda i silvera są bardziej ogarnięci.

Właśnie przechodzę, P2 teraz, i znacznie rzadziej zdarzają się te je*ane dzieci xD Wczoraj co prawda miałem full team polaczków i flame 24/7 więc mute all musiał pójść w ruch, ale tak to to jakieś rzadkie pojedyncze przypadki :O

Opublikowano

panowie nie zniechęcajcie mnie do tryhardu

boosta do diaxa mam kupic odrazu mozee

Opublikowano

Po prostu graj coraz lepiej. Zabawne jest takie gadanie " gold to piekło, platyna to nie wiadomo co itd " jak gracie słabo to się nie dziwcie, że wyjść nie możecie i skończcie gadać ze noob team... Każdy w tych rangach mówi, że jest przewalone, każdy najlepszy, hmm ciekawe... 

To co w każdej randze, graj jak najlepiej potrafisz, nie bądź toxicem, współpracuj z teamem, przed rankedem zagraj sobie normala, rozgrzej się. Bierz postacie którymi dobrze grasz ale też takie, które mogą robić combo z teamem( jeśli w miarę ok nimi grasz), a nie np. " only riven and uck u all noobs " i to tyle, powodzenia :).

a i jeszcze jedno: pamiętaj, że lol to tylko gra, nie myśl sobie " dzisiaj muszę wbić platyne #nolifemode on", ciesz się grą i podchodź do tego na luzie i w swoim czasie spokojnie dojdziesz do diamentu i wyżej :).

Opublikowano

Ulti illaoi polega na tym że im więcej jest wrogów w polu rażenia ulta tym więcej macek wyskoczy poczytaj sobie umiejętność tam piszę oraz zawsze przed R robisz E+R+W+Q+W+W+Q czyli tak zaznaczasz E na wrógu on się w cb wbija walisz r i naparzasz z w i q

Opublikowano

Ulti illaoi polega na tym że im więcej jest wrogów w polu rażenia ulta tym więcej macek wyskoczy poczytaj sobie umiejętność tam piszę oraz zawsze przed R robisz E+R+W+Q+W+W+Q czyli tak zaznaczasz E na wrógu on się w cb wbija walisz r i naparzasz z w i q

Ale w to E czy w przeciwnika. Bo jak w enemy to na kija e dawać?

Opublikowano

Ale w to E czy w przeciwnika. Bo jak w enemy to na kija e dawać?

Jak wyciągniesz duszę, to dostajesz jedną mackę więcej przy ulcie. Dodatkowo gdy dusza jest wyciągnięta, walisz W w przeciwnika, gdy macka uderzy też duszę dostanie więcej dmg :>

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ten duszek jest liczony jako dodatkowy champ także poczytaj sobie jak ult działa...

Opublikowano

Ten duszek jest liczony jako dodatkowy champ także poczytaj sobie jak ult działa...

a jak dostawać ski? chce wbic xinem 7 maestrrie ale nawet nie wiem jak dobrze zagram ski nie dostane

Opublikowano

a jak dostawać ski? chce wbic xinem 7 maestrrie ale nawet nie wiem jak dobrze zagram ski nie dostane

Chyba najbardziej zależy to od kda.

giphy.gif

Opublikowano

@Up od farmy . Jak bardzo zależy ci na s'ce to kda 3+, wysoka farma i kilka turretow zniszczonych

czyli musze poprostu farmic i dostane ske?

Opublikowano

@Up od farmy . Jak bardzo zależy ci na s'ce to kda 3+, wysoka farma i kilka turretow zniszczonych

czyli musze poprostu farmic i dostane ske?

Nie, musisz dobrze zagrać jesteś porównywany grając np lee sinem do innych graczy lee sina z twojej ligi i jeśli zagrasz dobrze kille,farma,asysty,turety itp to ci doda :v

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...