0FF3NS1V3 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam.. chciałbym kupić nowy telefon i zastanawiam się nad iPhone 6, Samsung Galaxy S6 Edge oraz Huawei P9 Lite. Telefon ma służyć do codziennego użytkowania (korzystania z internetu, oglądania youtube, czy od czasu do czasu pogrania w jakąś grę typu Hearthstone). Chciałbym, aby telefon chodził płynnie nie zależnie od tego co na nim robię. Odnośnik do komentarza
dzokervip Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Z mojego punktu widzenia mogę tobie polecić z tych wszystkich telefonów które sobie wybrałeś Huawei P9 Lite. Odnośnik do komentarza
CiasteczkoMen Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jeśli chodzi o Androida, to Galaxy S6 Edge jest znacznie lepszy - wyższa wydajność, lepszy ekran, więcej RAMu itd. iPhone to specyficzny wybór, jeśli odpowiada tobie system, to można go wybrać. Odnośnik do komentarza
Pantoflarzek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jako posiadacz S6 (UWAGA - S6, NIE S6 EDGE) mogę serdecznie polecić. Posiadałem iPhone'a 4S którego w sumie miałbym nadal gdyby nie to że go zgubiłem. Czemu o tym mówię? Bo jako telefon nie był zły, oczywiście inne czasy itp. itd. ale np. a punktu widzenia mojego, Apple to nie jest zły pomysł - dwa sklepy Apple'a w mieście, coś się psuje, gitara siema idziem. Z plusów o Apple'u i iPhone'ie to może tyle. No dobra, pozatym, że tworzą intuicyjny interface - ale od tego masz motywy w Androidzie żebyś se mógł zrobić co chcesz. Mama kupiła sobie S6 w Cyber Monday i bardzo jej się podobał - bateria, funkcjonalność, duży ekran, szybkie ładowanie, prostota - co chcesz to masz. Kolega ma iPhone'a 6S i beka jest w tym że on na lekcji siedzi z powerbankiem a ja nie. Więc podejrzewam że 6 ma tak samo. Pozatym, pod względem RAM'u itp. to S6 ogólnie wygrywa :P Co do Huwae...Huwaweia..nie wiem jak to odmienić - nigdy nie miałem w ręku, więc się nie wypowiem Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.