Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagracie na takim serwerze hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić serwer hardcore cos ala old school konkretnie

brak dropu ze stone gildie z pluginu factions ograniczenie na enchanty myślę nad usunięciem w ogóle lub utrudnieniem a kox jabłka wgl zablokować i chciałbym zeby gracze nie budowali platformy z obsa i na to żółwia tylko normalnie zamki z stonebricka :) i surowo karać graczy, którzy przeklinają na chacie, aby przywrócić te dawne czasy serwera hardcore skkf'a konkretnie 1-6 edycja uważam, że byłaby to miła odskocznia od serwerów typu easyhc z dropem takim z po 10 min kopania mam 20 koxa i tak wygląda klepa :P chodzi mi o to, żeby na serwerze nie pojawiały się dzieci, które klną co 2 słowa i mówiące ,,strefa" ,,Masz cuba w pół" oczywiście serwer na najnowszej wersji 1.11.2 :)

Mc.HellDeen.Net | Wersja 1.19.3 | Królestwa

337297326_914034819917926_1513810974883148546_n.png

Opublikowano

Pomysł masz ciekawy ale nie wiadomo czy wypali.

1. Ludzie nie chcą grać na 1.11.2

2. Teraz jest tyle osob ze bez dropu ze sotone przestaną grać.

3. Jeżeli chcesz cos takiego stworzyc potrzeba ci bardzo ale to bardzo dużą kwotą pieniężną na reklamy aby ludzie zobaczyli że coś takiego istnieję.

Pozdrawiam ;D

Opublikowano

Takich serwerów jest już o wiele za dużo, zwłaszcza, że nie masz jeszcze reklamy (Bo inaczej byś tutaj nie pisał)

Takich serwerów jest dużo powiadasz?

Podaj mi choć dwa serwery co mają zablokowany crafting koxow, drop z rud oraz ograniczone enchanty są.

Rób ten serwer szybciej :D

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Myślę, że jest to świetny pomysł, nie jest prawdą, że na 1.11 nie ma graczy.

Jest bardzo mało serwerów na ową wersję, jeżeli zrobisz ciekawy serwer bez bugów, to uzyskasz zadowalającą ilość graczy.

Polecam również zainstalować plugin ViaVersion dzięki temu uzyskasz wsparcie wersji 1.9 oraz 1.10

Serwer minecraft M-LAND.PL

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za opinie :) plugin viaversion zostanie dodany :D już oszczędzam pieniądze na vps'a domene itp

Opublikowano

brak dropu ze stone gildie z pluginu factions ograniczenie na enchanty myślę nad usunięciem w ogóle lub utrudnieniem a kox jabłka wgl zablokować i chciałbym zeby gracze nie budowali platformy z obsa i na to żółwia tylko normalnie zamki z stonebricka :) i surowo karać graczy, którzy przeklinają na chacie, aby przywrócić te dawne czasy serwera hardcore skkf'a konkretnie 1-6 edycja uważam, że byłaby to miła odskocznia od serwerów typu easyhc z dropem takim z po 10 min kopania mam 20 koxa i tak wygląda klepa :P chodzi mi o to, żeby na serwerze nie pojawiały się dzieci, które klną co 2 słowa i mówiące ,,strefa" ,,Masz cuba w pół" oczywiście serwer na najnowszej wersji 1.11.2 :)

Zagralbym na takim z.1.11.2 z dropem z gildiami (nie funnyguilds) tak zeby sharp 5 nie bylo i jakies trudniejsze zdobywanie tych prot 4.

Opublikowano

Za dużo jest takich serwerków. Stwórz coś swojego.

Szukasz taniego, szybkiego, stabilnego i przede wszystkim wytrzymałego serwera gier / VPS?

Discord: AidisProPlayer#4324

Opublikowano

Zagralbym na takim z.1.11.2 z dropem z gildiami (nie funnyguilds) tak zeby sharp 5 nie bylo i jakies trudniejsze zdobywanie tych prot 4.

właśnie chce tak zrobić sharpness 5 nie będzie max to 4 protection 4

będzie, ale będzie trudniej zdobyc, ale co do dropu zostanie ruda wracamy do klimatu starego minecraft :D a co do gildie to nie funnyguilds tylko stary dobry Factions :P

Za dużo jest takich serwerków. Stwórz coś swojego.

Podaj mi 2 serwery, które są przynajmniej podobne do mojego pomysłu, który zamierzam zrealizowac.

Opublikowano

Hmm pomysł bardzo ciekawy sam bym grał ale jest ta kwestia że ludzie przyzwyczaili się już do serwerów EasyHC i nie wiem czy dasz radę wybić serwer bez dropu, koxów, obsa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...