mister112 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam, jeśli lubisz dobre brzmienia zapraszam na ten film -> https://www.youtube.com/watch?v=UGlNteIVaDQ Wszelkie błędy proszę zgłaszać we filmie w komentarzu bądź tu na forum! Dopiero zaczynam, tak mnie jakoś ochota naszła żeby takiego małego secika nagrać! Pozdrawiam, Sanques! Odnośnik do komentarza
WoM2 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie mój gust, ale nawet nawet... Odnośnik do komentarza
mister112 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie mój gust, ale nawet nawet... a jaki rodzaj preferujesz? Moze stworze tez cos w Twoim guscie, bo aktualnie nie mam co robic, mikser Herculesa dostalem i planuje z niego teraz korzystac poki mam duzo wolnego czasu Odnośnik do komentarza
xTeski Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Kto Cię tak bardzo nie kocha, że dostałeś herkulesa? Odnośnik do komentarza
Lancer Miszcz Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 dostałeś herculesa i nie robiłeś żadnego miksu tylko start na koniec utworów? co do piosenek to się nie wypowiadam, bo o gustach się nie dyskutuje, lecz mogę odnieść się do miksu. <jeśli chciałeś zrobić właśnie taki zlepek utworów (każdy od początku do końca) to mój komentarz nic nie wnosi> posłuchaj sobie wszelakich radio shows od bardziej lub mniej sławniejszych DJ i zobacz na czym polega taka kompilacja utworów. przejścia między utworami mają być zauważalne, lecz nieodczuwalne. w takich miksach nie zalecałbym kombinowania z różnymi efektami w trakcie grania piosenek, tutaj bym zachował niezależność piosenki żebym wiedział czego słucha w oryginale. jeśli nie interesujesz się za bardzo muzyką klubową i nie kojarzysz innych DJ oprócz jakichś pompkograjów to nawet możesz wejść do mnie na mixcloud (mixcloud.com/myro_) i sobie posłuchać jak to ma za zadanie wyglądać (sam nie jestem jeszcze jakimś specem od tego ale będziesz już miał jakiś podgląd). najlepiej uczyć się słuchając innych miksów, jak oni robią przejścia. zasada jest taka sama u każdego dja, więcej możesz poczytać na 4clubbers. powodzenia fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza
mister112 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 dostałeś herculesa i nie robiłeś żadnego miksu tylko start na koniec utworów? co do piosenek to się nie wypowiadam, o o gustach się nie dyskutuje, lecz mogę odnieść się do miksu. <jeśli chciałeś zrobić właśnie taki zlepek utworów (każdy od początku do końca) to mój komentarz nic nie wnosi> posłuchaj sobie wszelakich radio shows od bardziej lub mniej sławniejszych DJ i zobacz na czym polega taka kompilacja utworów. przejścia między utworami mają być zauważalne, lecz nieodczuwalne. w takich miksach nie zalecałbym kombinowania z różnymi efektami w trakcie grania piosenek, tutaj bym zachował niezależność piosenki żebym wiedział czego słucha w oryginale. jeśli nie interesujesz się za bardzo muzyką klubową i nie kojarzysz innych DJ oprócz jakichś pompkograjów to nawet możesz wejść do mnie na mixcloud (mixcloud.com/myro_) i sobie posłuchać jak to ma za zadanie wyglądać (sam nie jestem jeszcze jakimś specem od tego ale będziesz już miał jakiś podgląd). najlepiej uczyć się słuchając innych miksów, jak oni robią przejścia. zasada jest taka sama u każdego dja, więcej możesz poczytać na 4clubbers. powodzenia Dziekuje, a stronke odwiedze na pewno! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.