theoplay Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam! Mam kilka pytań odnośnie do stworzenia serwera 1.9-1.10. Serwer jest już prawie gotowy, mamy gildie, drop, mini core (podstawowe rzeczy). Nie wiem, czy zostawić stary system pvp z 1.7, czy nowy z 1.10? Co do zostawienia starego systemy nie będzie zmienionych koxów, opóźnienia podczas walki, oraz trzymania 2 rzeczy w łapce. Tarcze będą się automatycznie pojawiać, gdy trzymamy miecz. Jeżeli zostawimy stary system, będzie to jakaś nowość, ale nie wiem, czy spodoba się to większej ilości graczy. Ostatnie pytanie dotyczy ilości graczy na takim serwerze. Jest może tylko kilka dopracowanych serwerów typu easyhc na ową wersję, dlatego myślę, że ilość gracz będzie przekraczać 30-50. Serwer minecraft M-LAND.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birtual Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 nowy z 1.11.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zethik Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ludzie nie przejdą tak naprawde z 1.7.X na 1.9.X + jescze przed długi czas moze za rok sproboj Taka prawda i nic ci nie poradze #Polska CzarnaWoda Here Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wydaje mi się że ludzie którzy przeszli na 1.10+ oczekują nowego pvp kiedyś ja na swoim serwerku 1.10 miałem stare pvp i gracze masowo pisali że chcą nowe pvp myślę że gracze nie grają na serwerach easyhc z powodu ich dopracowania bardziej grają dlatego że ich koledzy tam grają opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztaneczek69 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Fajny pomosl ale zrobic ci 2 razy ten sam tryb ale 1 na 1.8 a 2 na .1.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUS4RZ Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Lepiej będzie, jak zaktualizujesz wersje silnika gry do najnowszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.