Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na fiorę?

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie ukrywajmy, że jestem brązem (nie gram rankedów, dzisiaj zagrałem 3, 1W 2 L). W jednym z tych przegranych grałem na fiorę. Grałem właśnie Pantheonem, ale jakoś mi na nią nie wychodziło. Fiora damage jak nie wiem, duży life steal...

I mam do was pytanie: jak grać na fiorę? jakimi postaciami? czego nie robic, a co robic?

Pozdrawiam

//

Specjalista
Opublikowano

spam z Q, musisz zmusić ją do użycia W, wtedy wchodzisz ze swojego W, jeśli ci się nie uda wybaiteowac jej W, używasz jedynie Q i E do harasu, oczekujesz na junglera lub farmisz do teamfightow

Opublikowano

spam z Q, musisz zmusić ją do użycia W, wtedy wchodzisz ze swojego W, jeśli ci się nie uda wybaiteowac jej W, używasz jedynie Q i E do harasu, oczekujesz na junglera lub farmisz do teamfightow

OK, dostosuję się do porad, dzięki :).

//

Opublikowano

Nie daj jej też nabić 4 stacków z R.

Sprawdź najpierw czy zablokuje Twoje 1-2 pierwsze W, jeśli nie, to używaj dopóty nie zacznie blokować.

Jak blokuje to nie używaj - proste.

Opublikowano

Dobra fiora nie zablokuje q pantheona, tylko będzie czekać na jego stuna.

Oprócz tego co powiedział Anty

Nie daj jej też nabić 4 stacków z R.

Sprawdź najpierw czy zablokuje Twoje 1-2 pierwsze W, jeśli nie, to używaj dopóty nie zacznie blokować.

Jak blokuje to nie używaj - proste.

Możesz ustawiać się w sposób, który nie będzie umożliwiał jej używania pasywki, np stając koło ściany.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...