SorgorGaming Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzisiaj dostałem kierownicę "Tracer Sierra", gdy ją podłączałem wszedłem na singla i wszystko działało, ale jak przeszedłem na tryb Multi i po kliknięciu "Jazda" gra się crashuje (jeśli zmieniam ustawienia sterowania na np. klawiaturę, działa wszystko poprawnie). Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Podeślesz logi? ETS2MP Crash Log - My-Documents/ETS2MP/crash.log ETS2 Crash Log - My-Documents/Euro Truck Simulator 2/game.crash.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorgorGaming Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Podeślesz logi? ETS2MP Crash Log - My-Documents/ETS2MP/crash.log ETS2 Crash Log - My-Documents/Euro Truck Simulator 2/game.crash.txt Niestety tego pierwszego pliku nie mam w tym folderze, ale jest drugi. No i nie wiem jak dawać w załączniku na forum więc daję pastebin http://pastebin.com/Wvj4RGap Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Winny jest sterownik. Skąd pobrałeś go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorgorGaming Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Winny jest sterownik. Skąd pobrałeś go? Sterownik zainstalowałem z płyty dołączonej do kierownicy Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Usuń i wgraj przez Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorgorGaming Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Usuń i wgraj przez Windowsa. W jaki sposób mam to zrobić ? Jestem kompletnie zielony w tych sprawach @EDIT: Problem naprawiony dzięki za pomoc! Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.