carloziom Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. Grałem z dużą pączka znajomych na serwerze Ethana.eu Serwer został zamknięty we wrześniu 2014 roku. Krążyły pogłoski, iż zostanie otwarty na nowo. Do dziś nie wiem nic na ten temat. Nie ukrywam, że ja oraz duża część znajomych chętnie wrocilibysmy na ten serwer (lub na podobny). Po zamknięciu Ethany graliśmy na kilku serwerach, jednak żaden nie spełniał naszych oczekiwań. Jeśli ktoś posiada informacje na temat nowych projektów teamu ethany proszę o info Odnośnik do komentarza
WhyNot. Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 serwer martwy jak santriel Odnośnik do komentarza
carloziom Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Działa obecnie coś podobnego? Chodzi mi głównie o pvp i robienie eq. Na ethanie topowe eq bonowalo się mega długo, posiadanie eq top1/2 to było coś, ulepki z dungeonow i metkow, pvp bajka, długie i wyrównane z wszystkimi klasami postaci... Umiejętne granie się liczyło a nie to ile w is wladujesz. Bez szarf, alchemii i nakładek. Tylko kostiumy, pety, fryzki, pierścienie i wierzchowce. Bez 6/7 bonu. Odnośnik do komentarza
iNissmo Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 raczej czegoś takiego nie znajdziesz a jeżeli Ci się uda to będzie tam mało graczy Odnośnik do komentarza
Perserga-Metin2 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 W sumie mam SF ethany na pc, ale raczej nikt nie będzie robił reaktywacji tego serwera, bo jest podobny do diamonda, a diamondów było dużo już. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.