aNti123999 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam gram w fife 17 na pc od grudnia mam pytanie czy warto robic sbc na tej platformie a jak juz warto to jakie ? Mam 25 k + sklad 100 k , chcialbym wreszcie sie dorobic troche bo zarabianie na tych meczach jest ciezkie (nawet w 1 lidze jest tylko 15k za wygranie ligi co dla mnie jest niezrozumiale ) a fch rzadko gram bo w weekendy nie gram za duzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski0132 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tylko ważne mecze i nie wszystkie, bo jeśli całość wynosi powyżej 30/35k to nie opłaca się robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podwale Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 zalezy od tego ile masz hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.