spuken94 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam, Jest ktoś w stanie wyostrzyć to zdjęcia, tak aby tekst na nim zawarty był widoczny? Albo przynajmniej wytłumaczyć mi jaki sposób mam to zrobić. Byłbym mega wdzięczny i oferuję limit + Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Użyj filtrów wyostrzających albo przynajmniej jakichlolwiek co masz dostępnych w swoim programie ( kontrast, kolory, temperatury kolorów ) , przy takiej jakości to raczej nie licz że coś poprawisz na zdjęciu z tak mierną jakością. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
spuken94 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jakbym zrobił je sam, to by było dobrze, no ale muszę się męczyć. Czekam na kogoś kto wyostrzy je ładnie jak detektyw z CIA Odnośnik do komentarza
Bagietka Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jest tak słabej jakości, że nie da rady nic z tego odczytać. To najlepsze, co udało mi się z tego "wydobyć". c: Odnośnik do komentarza
spuken94 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kurde bela, dziękuję za pomoc, ale dalej kiepsko to widać. Nic nie mogę rozczytać z tego. Może ktoś, coś wpadnie jeszcze... Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Może by wyszło jakbyś miał oryginalne zdjęcie ale to pewnie z fb przesłane i jest przeskalowane do 2 Mpx Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
Risen. Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Problem leży w zbyt niskiej rozdzielczości. Gdybyś miał to zdjęcie w większej rozdzielczości, to po zeskalowaniu + lekkim sharpie dałoby radę, ale w tym przypadku fizycznie nie ma szans. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.