Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyostrzenie zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest ktoś w stanie wyostrzyć to zdjęcia, tak aby tekst na nim zawarty był widoczny? Albo przynajmniej wytłumaczyć mi  jaki sposób mam to zrobić. Byłbym mega wdzięczny i oferuję limit + :D 

post-494827-0-45187700-1488982880_thumb.jpg

Opublikowano

Użyj filtrów wyostrzających albo przynajmniej jakichlolwiek co masz dostępnych w swoim programie ( kontrast, kolory, temperatury kolorów ) ,  przy takiej jakości to raczej nie licz że coś poprawisz na zdjęciu z tak mierną jakością.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jakbym zrobił je sam, to by było dobrze, no ale muszę się męczyć. Czekam na kogoś kto wyostrzy je ładnie jak detektyw z CIA  :D 

Opublikowano

Kurde bela, dziękuję za pomoc, ale dalej kiepsko to widać. Nic nie mogę rozczytać z tego.

Może ktoś, coś wpadnie jeszcze...

Opublikowano

Może by wyszło jakbyś miał oryginalne zdjęcie ale to pewnie z fb przesłane i jest przeskalowane do 2 Mpx 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Problem leży w zbyt niskiej rozdzielczości. Gdybyś miał to zdjęcie w większej rozdzielczości, to po zeskalowaniu + lekkim sharpie dałoby radę, ale w tym przypadku fizycznie nie ma szans.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...