Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wyjście z silvera

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, jaką postacią można łatwo wyjsc z silvera? nie mowcie mi ze kazdą bo nie wyjde taką soraką...

nie mam większości postaci mam tylko 28 postaci.

co sądzicie o graves jungla?

Opublikowano

kha -jung

ahri/syndra/ziggs - mid

Tak przynajmniej mi się wydaje, choć kha zixem możesz nawet do plat na spokojnie się wbić, powodzenia

ps. pamiętaj też, że jak grasz już rankedy to bądź przygotowany na każdy lane :)

edit zapomniałbym, że jeśli chcesz mieć mniejsze prawdopodobieństwo przegranej to graj duo jung+mid, 70/80% wygranej przynajmniej na Twoim poziomie(dywizji)

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak grasz aktualnie oraz na jakich pozycjach. Według mnie na srebro każdy Assasin da radę.

Na przykład taki Talon, bardzo dobra ucieczka oraz doganianie. Jeżeli dobrze opanujesz mechaniki to sam możesz gry wygrywać :)

Jeżeli chodzi o tego Graves'a w JG jest całkiem dobry pod lethality, ale jako jungler musisz często pomagać, aby twój team Ci gry nie przegrał.

Opublikowano

Graves jest słaby szczerze. A soraką na luzie wyjdziesz, OP po prostu. 

Jg no to dobre picki na silvera: Kha/ Heca / Vi / Talon może się sprawdzić/ Kindred / Nocturne / Lee / każdy assasyn ogólnie, Rengar.

Grając na topie czymkolwiek masz duże szanse, głównie pół-tankami. Irelka/ Fiora / Trynda / Darek. Ogólnie coś co dobrze pushuje. Graj z TP, roamuj na mida/ tp na bota.

A i kup przynajmniej po 2 bohaterów na każdą linię ( suppa też  ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...