Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC s7

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wpadam z zapytaniem jakie adc są teraz najsilniejsze?

Czym najlepiej grać - uwzględniane tu częste ganki coraz to gorszych junglerow. :s

Grywa ktos jeszcze sivirką?

Opublikowano

Vayne oraz Draven (Pod warunkiem, że umiesz nimi grać)

Poza tym to Jinx i Jhin są jescze w mecie, tylko minusami jest ich mała mobilność

Opublikowano

Mi się dobrze gra Sivir, sporo robi i ten shield dużo daje. Caitlyn też w sumie całkiem bezpieczna i łatwa do opanowania. A z tych 'najsilniejszych' to varus, jhin, ale nimi trzeba umieć grać.

Opublikowano

No wlasnie sobie mainuje caitlyn, ale myślałam o Jhinie ewentualnie wrócić do sivirki, bo vayne to nie jest postać dla mnie, jakoś za nią nie przepadam.

Co myslicie o twitchu? 

Opublikowano

Sivir jest bardzo przyjemna do farmy, ale w late, nie jest zbyt przydatna, tak jak pisali wyżej, vayne jest akurat bardzo dobrym wyborem. Oosbiscie mogę jeszcze polecić Tristanę, również przyjemna do farmy i spoko split jest.

Opublikowano

Polecam Jhina/ Szczura/ Draven a Sivir nie najgorsza. Możesz też spróbować czegoś innego. Veigar ADC/ Soraka/ Ziggs/ Graves. ADC jakoś teraz dużo szumu nie robi.

Opublikowano

W takim razie spróbuję się przekonać do vayne i sprawdzę co ten jhin oferuje.

Dzięki wszystkim za radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...