Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to sie loguje?!

Mifu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem daje Auto Login start zeby sie logowal ( oczywiscie po wpisaniu passow xD) loguje sie loguje sie iii.... nie widac jak wyswietla sie Cannot connect.... ( widac caly czas Requistet...) i koniec juz sie nieloguje ... o co w tym chodzi?!

Loguje sie na NODC xD

post-22958-1220204323_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem daje Auto Login start zeby sie logowal ( oczywiscie po wpisaniu passow xD) loguje sie loguje sie iii.... nie widac jak wyswietla sie Cannot connect.... ( widac caly czas Requistet...) i koniec juz sie nieloguje ... o co w tym chodzi?!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja również tak mam i mi wbija

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

nie wiem co może pomóc ale widze że masz inne pk.2 Teraz ecsro Team wprowadził że nie można mieć innych Przeróbek tylko z oficjalnej strony

14.09.2008

New official Media.pk2 is published. All who use modified pk2-files which include other functions than ours, are selfresponsible for the result. If your Media.pk2 includes functions which confuse our server, your account may get blocked.

New official Media.pk2 includes all quests on Rock Mountain.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

14.09.2008

Nowe, oficjalne Media.pk2 jest publikowane. Wszyscy którzy pk2 korzystać ze zmodyfikowanych plików, które zawierają inne funkcje niż nasze, są selfresponsible na wynik. Jeśli Twój Media.pk2 zawiera funkcje, które rożnią się od naszego serwera, Twoje konto może zostać zablokowane.

Nowe, oficjalne Media.pk2 obejmuje wszystkich questów na Rock Mountain.

Tłumaczenie BY googleTranslate xD

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

• Dodaj nową pozycję...