Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Galio - Przeciek SKILLI! | DYSKUSJA

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak wam się podobają?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

jak w kogoś to wykurwi...

ale zazwyczaj tak jest, że takie skille co wydawałoby się że powinny mieć jebnięcie to biją mało

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ta R'ka :v , to już na pbe jest?

Jutro będzie. Dziś prezentacja skilli była.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

no no prowokacja z w, e doskok a r będą używać jak ulta gragasa tak czy siak na początku albo wyjdzie gówno co dadzą mocnego buffa albo wyjdzie broke rework galio i będzie instan ban na rankedach 

Opublikowano

Prezentować to prezentuje się nieźle, ale czekam do możliwości przetestowania go na PBE oraz na pierwsze nerfy związane z nim ;v

Opublikowano

Galio zmienia profesję na tanka czy dalej będzie zabójcą? Skille mi się podobają ale jak na postać która ma być tankiem to dmg jest zdecydowanie za duży. Natomiast ten wygląd... przez pierwsze kilka minut myślałem że jest to skin Debonair...

Opublikowano

Galio zmienia profesję na tanka czy dalej będzie zabójcą? Skille mi się podobają ale jak na postać która ma być tankiem to dmg jest zdecydowanie za duży. Natomiast ten wygląd... przez pierwsze kilka minut myślałem że jest to skin Debonair...

Wydaje mi sie ze sie zmieni na support/tank.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Lol skąd wnioskujesz ten dmg??????? Z filmiku gosciu. Wszyscy czekają na nerfy postaci która jeszcze nie wyszła lol. Jak wyjdzie to zobaczycie to ma co teraz przewidywać przyszłości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...