Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Co by było gdyby: Metin3? Trudniejsze privy?

.Judith.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dziś jestem Twoim największym fanem

Chyba przejdę na islam i się z Tobą ożenie <3

Hm, dziękuję :D Niemniej jednak wyjść za Ciebie nie zamierzam... i za cholerę nie wiem, co ma z tym wspólnego islam.  xD

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Opublikowano

Jak by były trudniejsze privy, to sama "elita" by grała. Już wystarczy, że na easy serwerach ludzie narzekają, że jest trudno xD

Trochę racji w tym jest, hahaha. :D Niedługo będą mówić, że na gotowcach pvp jest za trudno. :D

3fffa1a92a202.png

Opublikowano

od dziś jestem Twoim największym fanem

Chyba przejdę na islam i się z Tobą ożenie <3

Hm, dziękuję :D Niemniej jednak wyjść za Ciebie nie zamierzam... i za cholerę nie wiem, co ma z tym wspólnego islam. xD
Bo żaden katolicki ksiądz by nam nie dał ślubu ze względu na Twoją niepełnoletność, a islamski rabin owszem ;) no cóż szkoda, ale wiedz że mam całe eq +9 i kilka kkk yang

Czekam na nowe filmy ;)

Opublikowano

Jak by były trudniejsze privy, to sama "elita" by grała. Już wystarczy, że na easy serwerach ludzie narzekają, że jest trudno xD

Trochę racji w tym jest, hahaha. :D Niedługo będą mówić, że na gotowcach pvp jest za trudno. :D

Te czasy już nastały widziałem ludzi co narzekają na perfienie eq przez 1h. Co do easy to nie jest tak oczywista sprawa. Jak grają na almadi to narzekają. Robią 500x dungi, bosy, metki. Ta easy... Na hardach o stalke +9 łatwiej. ^^

Opublikowano

Bakany: Haha, czyli jednak to prawda, ze wygladam tak mlodo! :D Tak czy inaczej nie dzieki... A nowy film juz dzisiaj, ale nie wiem czy o metku :D

3fffa1a92a202.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...