Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dimari.pl Zapraszamy wszystkich na bete!

GA>Sebastian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No szanujmy się po co ty tu wstawiasz...

Mogę wiedzieć w jakim celu zrobiłeś ten temat?

w takim celu żeby ludzie wiedzieli że jest beta a twój post to kolejny zbędny spam ... miałem ci to napisać na prezentacji lecz nie mogę bo dopiero od 30 postów można pisać 

logopng_aspwpxr.png

Opublikowano

No szanujmy się po co ty tu wstawiasz...

Mogę wiedzieć w jakim celu zrobiłeś ten temat?

w takim celu żeby ludzie wiedzieli że jest beta a twój post to kolejny zbędny spam ... miałem ci to napisać na prezentacji lecz nie mogę bo dopiero od 30 postów można pisać

nie jest to spam ponieważ takie rzeczy pisze się czy tam ogłasza w zapowiedzi serwera. Poza tym dałeś clienta bez skanu

DiamondMT2.pl

Opublikowano

a jeśli nie masz nic innego jak krytykowanie innych serwerów to wyjdź sobie na świeże powietrze po spaceruj odpocznij od komputera lepiej ci to zrobi polecam naprawde :)

logopng_aspwpxr.png

Opublikowano

@Algade @Eryk @Kubek Czyń Honory dla tego pana :), a tak po za tym to trzeba ustawić to w odpowiednim dziale raczej nie zaboli poprosić moderatora lub kogoś z wyższej półki aby ci dodał/przeniósł temat do prezentacji/zapowiedzi.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

O takich sprawach informujesz w swojej zapowiedzi, a nie w osobnym temacie.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...