Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość grania w Pokemony na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można grać w poki na pc...

Nie można.

Chyba wiem lepiej w co gram na PC

Też chyba lepiej wiem, wkoncu jestem od początku tego działu, może da się grać w pokemony ale da się ruszac itp?, jesli tak to szybki banik wylapiesz.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A gdzie gra ?   By pograć się nie da, ustawić bota się da. Granie na bocie nie jest grą na kompie kiedy sam sterujesz i łapiesz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A próbowałeś zrozumieć temat postu ? GRA NA PC , gra uruchomiona na PC jako aplikacja a nie za pośrednictwem telefonu. 

Emulatory bez problemu wchodzą w tego typu grę ale aktualnie żaden nie działa. 

Opublikowano

Ciekawe jak to zrobisz, mistrzu. Uruchomić aplikacje z backapu którą nagrasz w uśpieniu i nie ma jej wcześniej w pamięci i w procesach przy odtwarzaniu. 

Chyba że zrobisz kopie całego systemu uśpionego i ją odtworzysz na emulatorze co praktycznie jest nie możliwe bo musiał byś mieć emulator systemu jaki masz w telefonie do tego w 100% kompatybilny. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś sie dało nie wiem jak teraz :D

Można było, ale zablokowano teraz wszystkie emulatory Androida ze względu na chęć zmniejszenia ilości cheaterów.

przez bluestacka można z jakimś fake map

Wydaje mi się, że już się nie da, ale jeśli jest to możliwe, opisz ten sposób, inni użytkownicy również z tego skorzystają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...