Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje działający bot?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam do was pytanie.

Czy na chwilę obecną istnieję jakiś działający bot? 
Jeżeli istnieje to w jakim stopniu jest on bezpieczny? zakładając że używam go w warszawce 2h dziennie, przy prędkości 15km/h a w realu grając tak około 20-30km od niej? Konto istnieje już długo, kiedyś też  leciało na bocie , lecz głupi puszczałem je na 6-8h i wyrywałem  te bany na pokestopy , i komunikat w grze że prawdopodobnie używam trzeciego oprogramowania i że to się banem skończyć może , ale potem wyszło nowe API co mapy popadały, boty itp i od tamtej pory grałem normalnie, lecz teraz mam ochotę pobocić trochę :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Not ninja nie działa, pokazuje się komunikat przy logowaniu że albo login i hasłe złe a są na pewno dobre, albo serwery są wyłączone. Wiec chyba Lipa. a Pokebotstool dalej chce 10zł  którego ze streama nie uzyskał :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Not ninja nie działa, pokazuje się komunikat przy logowaniu że albo login i hasłe złe a są na pewno dobre, albo serwery są wyłączone. Wiec chyba Lipa. a Pokebotstool dalej chce 10zł  którego ze streama nie uzyskał :D

jeśli ci coś takiego wyskakuję to radzę sprawdzić czy nie masz bana 

bo mi to wyskakiwało i okazało się że perma dostałem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...