Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

// Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć że temat ma przyciągnąć TREŚCIĄ a nie GRAFIKĄ.

Poszukuję osoby która zasponsoruje mój Server, po informacje związane typowo z serverem zapraszam na PW ( mam tutaj na myśli informacje dotyczące typowo rozgrywki na serverze ).

### Co oferuje:

1. Stały, dobry i szybki kontakt.

2. Rzetelne wykonywanie obowiązków do mnie należących.

3. Pełne zaangażowanie w projekt.

4. Profesjonalizm.

5. Pomysłowość.

6. Dbanie o strone techniczną servera jak i rozgrywkę.

7. Uczciwość.

8. Dbanie o strone graficzną servera [ Posiadam własnego grafika. ]

9. Miłą atmosferę pracy.

### Jako iż wychodzę z założenia że każdą "tezę" trzeba podeprzeć odpowiednimi "argumentami" to postaram się jakoś odnieść do tych podpunktów.

1. Jedynie kiedy nie odpisuje, to wtedy gdy śpię.

2/3. Jestem osobą która wychodzi z założenia że jeżeli mam coś robić i poświęcać temu znaczą ilość mego czasu, to staram się robić to jak najlepiej.

4/6. Jestem osobą która dużo swojego czasu poświęca na ciągłą naukę jezyków informatycznych, robię to parę lat przez co nie uważam swoich umiejętności za jakieś małe. Może to dlatego że zacząłem się obracać w tym środowisku DEVELOPERÓW I TECHNIKÓW. W sumie ich "umiejętności" zawyżają mi samoocene :yay: . Ale najlepiej będzie jak sam to ocenisz po rozpoczęciu współpracy.

5. Ocenisz po zapoznaniu się z wizją projektu, tudzież po zapoznaniu się ze mną.

7. Uczciwość - Ocenisz po zapoznaniu się ze mną.

8. Współpracuje z osobą wykonującą grafiki która zajmie się grafiką serverową. Nie jest on modelarzem więc niestety modeli broni czy zbroi nie zrobi :/.

9. Ocenisz po zapoznaniu się ze mną.

### Czego oczekuję? :

1. Uczciwości wobec mnie jak i graczy. ( Jak chcesz się podpisywać jakimiś innymi ksywkami to podziękuje za współprace. Cenie sobie szczerość)

2. Dobrego kontaktu.

3. Zapewnienia potrzebnych rzeczy.

4. Szanowania projektu.

5. Zaangażowania w projekt.

### Ważne.

Kwestia zarobków, podziału.

Wiem że zwykle ustala się to indywidualnie lecz ja mam troszkę inne warunki, przechodząc do meritum:

- Procent podziału ustalimy między sobą, natomiast KAŻDĄ złotówkę którą JA miałbym dostać od Ciebie sponsorze chcę żebyś przeznaczył na rozwój servera. Nie chce pieniędzy za ten server.

Chcę żeby każdy grosik który mógłbym dostać szedł na jakieś nie wiem, nowe sety czy nowe mapy cokolwiek co pomoże rozwojowi servera i utrzymaniu go.

### Koniec ważnego.

Liczę że kogoś zainteresuję moja oferta. Zapraszam do kontaktu na Pw. Jeżeli ktoś miałby jakieś pytanie zapraszam albo Pw, albo pod tematem.

~Pozdrawiam :yay:

Opublikowano

Zrób sobie serwer testowy, ukończ go w 90% i zgłoś się do któregoś z zaufanych sponsorów.

Dostaniesz swoją działkę i ją zainwestujesz w serwer.

Server testowy stoi od około półtorej roku. Testowane są na nim rzeczy, jak i przygotowuję się do wersji "głównej". Ten projekt mam w głowie od jak zaznaczyłem w pierwszej linijce półtorej roku, nie jest on robiony z dnia na dzień.

Co do podziału pieniędzy, nadmieniłem to tutaj ponieważ miało to coś oznaczać i w sumie Twoje sugestie odnośnie podziału jaki ustalam z potencjalnym sponsorem średnio są na miejscu. Mimo to nie odbierz tego komentarza jako coś negatywnego, po prostu wyjaśnienia. Dzięki za sugestie.

Opublikowano

Zrób sobie serwer testowy, ukończ go w 90% i zgłoś się do któregoś z zaufanych sponsorów.

Dostaniesz swoją działkę i ją zainwestujesz w serwer.

Server testowy stoi od około półtorej roku. Testowane są na nim rzeczy, jak i przygotowuję się do wersji "głównej". Ten projekt mam w głowie od jak zaznaczyłem w pierwszej linijce półtorej roku, nie jest on robiony z dnia na dzień.

Co do podziału pieniędzy, nadmieniłem to tutaj ponieważ miało to coś oznaczać i w sumie Twoje sugestie odnośnie podziału jaki ustalam z potencjalnym sponsorem średnio są na miejscu. Mimo to nie odbierz tego komentarza jako coś negatywnego, po prostu wyjaśnienia. Dzięki za sugestie.

Napisałem Ci jak by było najlepiej, że zamiast sponsorowi mówić by coś zakupił do serwera to sam weź tyle % ile ustaliliście na początku i sam w ten serwer zainwestuj.

Skoro robisz ten serwer tyle czasu to pewnie musi być spory postęp.

W każdym razie powodzenia :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

#Refresh.

---------------------

Zgłosiło się dość sporo osób, dziękuje im za poświęcenie na to czasu, natomiast widzę że brakuje czegoś w temacie ( Przynajmniej to wywnioskowałem po rozmowie z nimi ), więc uzupełniam tutaj.

A) To że płacisz za server nie oznacza że jest on tylko Twój.

B ) Nie potrzebuje pomocy Twoich "zaufanych ziomków" w robieniu servera.

C) Nie zrobię Ci servera za kasę.

D) Nie wyślę Ci "systemu" za kasę.

E) Zastrzegam sobie pełen dostęp do MySQL oraz Dedyka.

F) Nie interesuje mnie że Twój kolega chce GM'a i ma go mieć, niestety nie u mnie.

G) Nie obchodzą mnie Twoje zdolności DEVELOPERSKIE.

Jeżeli kogoś ta oferta jeszcze zaciekawi zapraszam Pw. Prosiłbym o zachowanie minimum kultury oraz minimalne dbanie o estetykę swej wypowiedzi. Dziękuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Otwieram na prośbę autora - Prywatna wiadomość.

Opublikowano

Chcę żeby każdy grosik który mógłbym dostać szedł na jakieś nie wiem, nowe sety czy nowe mapy cokolwiek co pomoże rozwojowi servera i utrzymaniu go.

Taka postawa mi się podoba. Czekam, zobaczymy co tam wymyślisz 

Opublikowano

Cześć, mógłbym prosić o portfolio projektu ?

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...