Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Legendy WoW'a 3.3.5a! [ZOBACZ!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych, mam bardzo ważne ogłoszenie..

Wraz z znajomymi rekrutujemy osoby które znają się na tworzeniu serwera WoW o patchu 3.3.5a..

Wszelakie wymagania podam po kontakcie, ze mną po przez wysłanie wiadomości prywatnej na ten profil > @koluniox.

Więc tak przejdę do szczegółów:

Jesteśmy zgranym i profesjonalnym zespołem, który próbuje stworzyć profesjonalną sieć serwerów MMO/FPS/RPG etc.

Mamy aktualnie serwery do Counter'a 1.6 i GO, Metina2 i Tibii, tworzymy nowe czasy!

W planach mamy postawienie serwera WoW numer 1 w Polsce, nawiązując do czasów JarGam.es'a, czy BloodWorld'a czy też NeXuSa..

Szukam osób które są doświadczone w stawianiu serwera pod względem C++ ( strona Developerska ), potrzebuje osoby które potrafią skryptować bossów, questy, wszystko..

Nasza grupa ma zasięg na całą Polskę, bardzo dużo osób nas zna. Wszystkie formalności koszty, ponosimy my, Twój wkład własny jest to - zaangażowanie, umiejętności do pracy przy serwerze i chęci do pracy zespołowej.

Wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną, każdego kandydata sprawdzimy!!

Serwer będzie pod patronatem Spizganych Ziomków!!!!! :)

Opublikowano

Patronat "spizganych ziomków" i inne serwery w całej sieci nie dadzą wam rozgłosu. WOTLK upada i to widać po online nowego sunwella, czy toda v2. Osobiście nie polecam zaczynać - too risky.

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@Up

Robienie Cata jest kolejnym głupim pomysłem, ponieważ istnieje już dobry serwer Atlantiss.eu z bardzo dużym zespołem devów, wiec jedyne co wam pozostaje to robienie mopa i tak też bym sugerował.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...