zbigj Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Posiadam AutoIt v. 3.3.14.2 oraz KODA 1.7.3.0 (252), czyli chyba najnowszą. Przeszedłem z 3.3.8.1 i mam problem z kodowaniem polskich lier - KODA - jedyne co znalazłem to w opcjach "język" - ustawiłem na polski ale to dotyczy chyba tylko menu i opisu KODA. Gdy naciskam F10 to polskie literki przełączają się na jakieś krzaczki. W autoit mam File/Encoding ustawiony na UTF-8, po powrocie z KODA (gdy wciskam tam F10) Encoding mam zmieniony na "Code Page Property", ale zmiana z powrotem na UTF-8 również nic nie daje. W KODA polskie literki są widoczne (np. przyciski, etykiety). Szukałem w SCITe/KODA/fd.xml i styles.xml. Nic... Poradźcie coś, please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tieru Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 KODA 1.7.3.0 build 2.5.2 (2010....) Polskie znaki jak najbardziej działają, jedynie jak wpisuje ś to nie reaguje, ale po wklejeniu jest ok. Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube. !!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły! !!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill World of Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.