damcio007 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Siemka. Mam problem chciałem sobie zamówić pewna rzecz na internecie ale tu bumm wyskoczyło mi okno z adresem i mnie zagięło. Pomoże ktoś i powie co gdzie wpisać? Z gory dzięki Odnośnik do komentarza
xTeski Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pierwszy wiersz adresu to ulica i numer domu/mieszkania, drugi jest pewnie opcjonalny to zostaw puste i tyle. Odnośnik do komentarza
damcio007 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tylko jest tak że nie mam miejsca na swoją miejscowośc bo ten kod pocztowy przyjmuje tylko 10 znaków wiec wpisuje kod i juz nie mam gdzie wpisac miejscowości a ja mam inną miejscowość niż gminę.Wiec wypełniam:- Imie nazwisko np: Zenek Nowak - Pierwszy wiersz adresu: 17/3 -nr domu - Drugi wiersz adresu: wolny - nie wpisuje nic- Kod pocztowy: 12-345 - Miasto: Wolna- Nazwa miejscowosci gminny I np mieszkam w mieście: Góra i nwm gdzie to wpisać Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wpisz gdzie chcesz najlepiej tam gdzie pisze MIASTO czy GMINA jeśli to gmina Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.