Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka w lolu

BuKiKoniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak nie mam odpalonego lola to myszka mi normalnie działa, jak mam odpalonego lola to natomiast myszka mi się zwiesza tzn jak ma się poruszać to się porusza ale tempem żółwia i zamiast w prawo to idzie np w odwrotną stronę, ktoś coś?

Opublikowano

zwiesza tzn jak ma się poruszać to się porusza ale tempem żółwia i zamiast w prawo to idzie np w odwrotną stronę, ktoś coś?

W trakcie meczu(np. custom) wejdz w ustawienia i sprawdz jaka masz czułość myszki zwiększ jeśli kursor jest za wolno, sprawdź czy nie masz włączonej opcji odwrócenie osi

Opublikowano

W ustawieniach masz cos takiego jak prędkość myszki i tak zmieniasz jej czułość.

Co do tego że chodzi w odwrotna strone to wchodzisz w opcje -> skróty klawiszowe -> sterowanie kamery.

Masz tam coś takiego jak : przewiń w dół, gore itd. Wydaje mi się że to może być to ale nie wiem jak to zmienic zeby sprawdzic.

Opublikowano

Ustawienia nic nie dają, ruszam ruszam i po chwili świruje i w inne miejsca kręci się

Probowałes kliknąc ''przywróć domyślne'' czy cos takiego ? 

Jak to nie pomoze, sprobuj przeinstalować lola.

Opublikowano

Jaki model myszki? Znajdź od niej sterowniki i przeinstaluj je, ewentualnie po prostu wariuje tylko w clientcie i reinstallacja mogłaby pomóc (jeśli nie to widocznie będzie coś z myszką w tej grze).

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...