BuKiKoniec Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Otóż jak nie mam odpalonego lola to myszka mi normalnie działa, jak mam odpalonego lola to natomiast myszka mi się zwiesza tzn jak ma się poruszać to się porusza ale tempem żółwia i zamiast w prawo to idzie np w odwrotną stronę, ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matizal77 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 zwiesza tzn jak ma się poruszać to się porusza ale tempem żółwia i zamiast w prawo to idzie np w odwrotną stronę, ktoś coś? W trakcie meczu(np. custom) wejdz w ustawienia i sprawdz jaka masz czułość myszki zwiększ jeśli kursor jest za wolno, sprawdź czy nie masz włączonej opcji odwrócenie osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerri Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 W ustawieniach masz cos takiego jak prędkość myszki i tak zmieniasz jej czułość. Co do tego że chodzi w odwrotna strone to wchodzisz w opcje -> skróty klawiszowe -> sterowanie kamery. Masz tam coś takiego jak : przewiń w dół, gore itd. Wydaje mi się że to może być to ale nie wiem jak to zmienic zeby sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuKiKoniec Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tzn nie wiem czy to moze być to bo ustawień nie zmieniałem jedyne co to skróty klawiszowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuKiKoniec Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ustawienia nic nie dają, ruszam ruszam i po chwili świruje i w inne miejsca kręci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerri Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ustawienia nic nie dają, ruszam ruszam i po chwili świruje i w inne miejsca kręci się Probowałes kliknąc ''przywróć domyślne'' czy cos takiego ? Jak to nie pomoze, sprobuj przeinstalować lola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Jaki model myszki? Znajdź od niej sterowniki i przeinstaluj je, ewentualnie po prostu wariuje tylko w clientcie i reinstallacja mogłaby pomóc (jeśli nie to widocznie będzie coś z myszką w tej grze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek2 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Skoro myszka lata w przeciwna strone do tej ktorej powinna to moze poszukaj w ustawieniach zmainy plaszczyzny ruchu x; i y; Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.