PzDrO Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Istnieje jakis dzialajacy prywatny server neverwinter? Pytam czysto z ciekawości Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PzDrO Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @ref Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReallSkill Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flesh7 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 W innym wątku już opisałem jak się sprawy mają ale myślę, że nie zaszkodzi powtórka skoro nie wszyscy sprawdzili czy takowy serwer istnieje. Witam, czekałem na prywatny serwer Neverwinter Online 3 lata. Powstały 2 miesiące temu zapowiada się dość ciekawie. Póki co wraz z osiągnięciem 60 poziomu znalazłem kilka błędów. Twórcy obiecują naprawę (zobaczymy z czasem). Kolejnym mankamentem jest liczba graczy. Dlatego reklamuje go z nadzieją na rekrutację jak największej ilości zainteresowanych. Mimo tego że serwer jest amerykański nie doświadczyłem żadnych lagów grając na mobilnym internecie play. Na starcie otrzymujemy 2 tys. Zen. Exp x2, Drop x2. Za każdy dolar dotacji otrzymacie 1 tys. Zen. Nieoszlifowane diamenty sypią się ze znalezionych paczek jak szalone. Serwer działa 24h na dobę z kilkoma, krótkimi przerwami między czasie (osobiście trafiłem na 3 przerwy po kilka minut w przeciągu tygodnia). Maksymalny poziom to tydzień grania przez jakieś 2-3 godziny dziennie zależnie od znajomości gry. Rejestrujecie się, ściągacie 7 gb (polecam pierwszą wersję z dysku Google) i możecie testować za darmo grę na wysokim poziomie. Najważniejsze; strona główna ;http://www.hellionknights.com/ Do polubienia i dalszej reklamy wśród znajomych; https://web.facebook...ellionKnights/ oraz na wszelki wypadek gdyby link nie był możliwy do przejrzenia pytajcie wujka Google o; neverwinter online private server hellionknights. Zapraszajcie znajomych z innych gier mmorpg. Mój główny nick w grze; @Flesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.