Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Vps/Dedyk Pod serwer Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie sa najlepsze hostingi vps/dedykow z dobra ochrona antyddos tylko nie polskie bo na każdym prawie miałem i żaden nie wytrzymał atakow ddos najlepiej jakieś zagraniczne 

Opublikowano

Jeżeli masz oryginalną licencję i nie potrzebujesz dostępu do SSH to możesz kupić VoiceVPSa z MultiGaming.pl Domyślnie instalują się tylko w Hosteamie, ale po napisaniu do nich - mogą przenieść serwer na OVH.

Posiadają OVH GAME.

Polecam

Opublikowano

Jeżeli masz oryginalną licencję i nie potrzebujesz dostępu do SSH to możesz kupić VoiceVPSa z MultiGaming.pl Domyślnie instalują się tylko w Hosteamie, ale po napisaniu do nich - mogą przenieść serwer na OVH.

Posiadają OVH GAME.

Polecam

Polecam hosting MultiGaming.pl niskie pingi oraz stabilność. Brak prowizji gdy płacisz PSC.

Chyba wyraźnie widać co klient chce - VPS lub Dedyk a nie voice vps, każdy podobny temat będziecie spamić ofertą MG i ich voice vps? (żałosne)

Jakie sa najlepsze hostingi vps/dedykow z dobra ochrona antyddos tylko nie polskie bo na każdym prawie miałem i żaden nie wytrzymał atakow ddos najlepiej jakieś zagraniczne 

Jeżeli nie Polskie to masz, OVH, Hosteam, LVLup (KVM), Net-speak (KVM) lub w ostateczności Blazingfast - nie wiem nie korzystałem ale opinie kiepskie.

Wszystko zależy od tego jaki poziom ochrony oczekujesz przy określonym nakładzie finansowym.

Zerknij na oferty tych firm i sam zdecyduj.

Opublikowano

Posiadają OVH GAME.

Polecam

Polecam hosting MultiGaming.pl niskie pingi oraz stabilność. Brak prowizji gdy płacisz PSC.

Chyba wyraźnie widać co klient chce - VPS lub Dedyk a nie voice vps, każdy podobny temat będziecie spamić ofertą MG i ich voice vps? (żałosne)

Jeżeli nie Polskie to masz, OVH, Hosteam, LVLup (KVM), Net-speak (KVM) lub w ostateczności Blazingfast - nie wiem nie korzystałem ale opinie kiepskie.

Wszystko zależy od tego jaki poziom ochrony oczekujesz przy określonym nakładzie finansowym.

Zerknij na oferty tych firm i sam zdecyduj.

Haha większej głupoty wymyślić się nie dało od kiedy Hosteam i net-speak nie sa polskimi firmami?

Co do tematu to lvlup.pro KVM lokują swoje KVM na serwerach dedykowanych SYS GAME ewentualnie blazingfast.io któremu można dać szansę po zmianie dostawcy ochrony, na uwagę zasługuje również dedishops który utrzymuje swoje wirtualki na serwerach OVH GAME.

Opublikowano

Głupoty? jemu raczej zależy na lokalizacji, pewnie korzystał z tanich usług (bo nie podał) i ochrona jest kiepska, podane są te co mają tu najlepsze opinie.

P.S. Dedishops jak net-speak korzystają z tych samych  serwerów ovh game (Francja), LVLuP z Sys game (Francja), a co do blazing - już został skomentowany nawet po ich nowej "ochronie". Hosteam jest pozostałe to Polska firma (poza OVH), ale jak każdy wie najlepsza na rynku pod ts3, więc gdzie tu masz głupoty? Podane są konkretne rozwiązania związane z ochroną właśnie w kierunku ts3 na podstawie opinii osób które wypowiadały się w tematach dotyczących tych firm.

Opublikowano

Powiem ci na swoim przypadku: miałem hosteam openvz - 100 typa, procek i ram w porządku a mimo to niekiedy dropało ludzi , wywalało nawet całego vpsa.

Możecie się śmiać ze openvz nie jest pod tsa ale za taką cenę i tak małe zasoby, głównie procek, ciężko stwierdzić overselling.

Wpadło kilku typa zagroziło ddosem i tak się stało. Tracone pakiety na poziomie 50%. Wkurzony kupiłem dedyk z sys game, to samo co ovh ale mniejszy dysk,  z dupy wywalało serwer tsa , 0 powiadomień o atakach , brak skoków transferu, błędów itd. Od kiedy wyłączyłem specjalny firewall , problem ustąpił.

Z podsumowania powiem ci że ciężko o dobra ochronę bo zawsze coś się stanie, możesz jedynie liczyć że ktoś poważny ci nie zagrozi. 

Narazie siedzę na dedyku z sys'a game i mogę ci go polecić, jak masz takie problemy z atakami to vps nie pomoże, kilka podobnych przypadków na matce powoduje większe problemy.

A jeśli masz dalej problemy z atakami to tylko tcpdump i blokada ip na firewallach dostawcy.

Miło jakby ktoś wypowiedział się o blazingfast, ktoś kto korzysta, ma na nim serwer oraz odczuwa jakieś ataki.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...