Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy rozweselające do łez

p3pe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mianowicie szukam filmów od 2000-2017

Zapewne większą część obejrzałem, więc na pewno wymienicie tytuły, które są już na marginesie, ale może czegoś nowego się dopatrzę. 

Opublikowano

Ojjj, 2000-2017 nic a nic Ci nie polecę, ale jeśli możesz na próbę obejrzeć coś  starego, to polecam film Oskar z 1967r. :D Oglądałam go tysiące razy i za każdym razem mnie śmieszy. Naprawdę warto obejrzeć, nawet, jeżeli jest się zwolennikiem nowszych filmów. 

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak pamiętasz przełom lat 80 i 90, to spoko filmem jest "Być jak Kazimierz Deyna". Chociaż mnie chyba nigdy żadna komedia nie rozweseliła do łez, ale przy tej się wiele razy do siebie uśmiechałem :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

21 Jump Street, Prawdziwa jazda, Dyktator, Agentka, Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie, RIPD Agenci z Zaświatów, Deadpool.

evqnfZO.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mnie np. rozweseliła do łez polska komedia : To nie tak jak myślisz kotku ^^ oraz możesz też zobaczyć film Kołysanka, który też jest przezabawny

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...