Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kad wyszły poki i boty mam ten sam problem. Zawsze gdy wyexpie sobie jakieś konta na 30lv+ zawsze all mi banuja. Za każdym razem wyciągam nowe wnioski ale to nie pomaga. Botuje tak ostrożnie jak tylko się da. 1-2h dziennie. Zawsze wroclaw to samo miejsce. Ciagle ten sam confing 1-3m/s i zawsze ninja. W*****a mnie już to bo poblokowali mi konta które może nawet 2-3 razy puscilem tylko po to aby pozbierac kapliczki. Podejrzewam że może po IP które juz mają w swojej bazie. W domu lecę na wifi Polsatu a na tel mam Orange. Bo co innego pomóżcie ludzie bo mnie już to rozpierdziela. Nabijanie lv po 1-2h dziennie trwa miesiącami i to lipa. W temacie wkradł się błąd chodziło mi o all konta..

Opublikowano

Bemko pokebottolsa używam odkąd wyszedl jeszcze za pixela :) a api keye kupuje żeby miec na wyłącznosc wiec dalej nie czaje. Ciągle lecą permy na all acc nawet jak na chwile wlacze na kilka minut niektore acc i po miesiacu moze dluzej perm... sry ort ale sie spieszylem..

Opublikowano

Bemko pokebottolsa używam odkąd wyszedl jeszcze za pixela :) a api keye kupuje żeby miec na wyłącznosc wiec dalej nie czaje. Ciągle lecą permy na all acc nawet jak na chwile wlacze na kilka minut niektore acc i po miesiacu moze dluzej perm... sry ort ale sie spieszylem..

Na głównej stronie PokeBotNinja dużo osób pisało o banach 

Sam dostałem  bana na 37lvl

Opublikowano

No właśnie ale zczajcie all konta nawet te co kilka razy odpaliłem na ninja tylko na chwile. Podejrzewam ze mają jakąś bazę ludzi co często botowali i z góry ich dokładniej sprawdzają, Imo nie przeszkodzi mi to w dalszym boceniu.... takie życie oszukujesz to licz się z konsekwencjami... hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...