Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzanie posiadanych skinów

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest jakiś sposób na szybkie sprawdzenie ile i jakie ma się skiny? pobrałem elo panth ale coś nie działa (gram na nowym cliencie) myślicie że jak odpale na starym zadziała? jeżeli nie to czy są jeszcze jakieś sposoby?

Opublikowano

czy jest jakiś sposób na szybkie sprawdzenie ile i jakie ma się skiny? pobrałem elo panth ale coś nie działa (gram na nowym cliencie) myślicie że jak odpale na starym zadziała? jeżeli nie to czy są jeszcze jakieś sposoby?

Oprócz elophant nic innego nie przychodzi mi do głowy. Co do programu to musisz zalogować się na konto w grze, otworzyć program i dać save owned skins i wtedy wszystko działa poprawnie. Client nie ma wpływu na to czy działa czy nie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

cokolwiek tu robie jest napisane Lol Client not detected więc no nie da się kliknąć save skins

To spróbuj w takim razie na starym kliencie to zrobić, może ten nowy nie jest przystosowany do elephanta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oprócz elophant nic innego nie przychodzi mi do głowy. Co do programu to musisz zalogować się na konto w grze, otworzyć program i dać save owned skins i wtedy wszystko działa poprawnie. Client nie ma wpływu na to czy działa czy nie.

Nie sprawdzałem, ale zgaduję, że client ma znaczenie, bo to raczej on daje informację zwrotną do aplikacji elophant.

Być może nic to nie zmieni, ale jeżeli bardzo Ci zależy to radziłbym sprawdzić również na starym cliencie.

Oprócz tego, z tego co wyczytałem jakiś czas temu - aplikacja elophant sama z siebie lubi robić psikusy, nawet wtedy, kiedy "powinna" działać.

giphy.gif

Opublikowano

Tak,żeby działało trzeba sie zalogowac za pomoca starego klienta nowego nie wykrywa. Mam nadzieje ze to zmienia :P

Opublikowano

Nie wypowiadaj sie jesli nie wiesz.. Elophant nie działa na nowym kliencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...