Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia - opinia o GMie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troszkę to Śmieszne :D ale tam zawsze były jakieś krzywe akcje z tą administracją xD:D

Opublikowano

Nie polecam serwara Almadia ze względu na administrację . Dostałem blokadę czatu za " pajacowanie " a później za pytanie " Od kiedy za pajacowanie jest blokada czatu ? " Dostałem jeszcze raz blokadę na czat a później bana na konto a co najlepsze ... PERMA ;)

Proszę tutaj ss : http://www1.zippysha...juQau/file.html

Akurat administracja jest w miarę okej, chociaż serwer już dawno upadł i nic się na nim nie dzieje. A perma dostałeś za co innego, skrinów mi się szukać nie chce, w sumie perm słuszny. :]

Opublikowano

Zacząłeś działać na szkodę serwera po czym otrzymałeś ponownie bana- o tym już nie napiszesz ?

A jak wyzywałeś na TS to też nie wspomnisz? Tracę wiarę z powodu takich ludzi.

Opublikowano

Wgląd do tematu w, którym uzyskałeś odpowiedź od Administracji, a także ode mnie. Może nie zauważyłeś jej więc zamieszczę ją poniżej.

Oryginalny temat: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/3188-blokada-za-pajacowanie/

,,Odniosę się jedynie do bana za pajacowanie.(Jako pierwszy kiedyś wystawiłem takiego bana)

Robisz wrzawę o pajacowanie zajrzyj do słownika, w internecie jest pełno odpowiedników - http://sjp.pl/pajacowa%C4%87 . Odbierasz słowo pajacować jakoby było nacechowane pejoratywnie ja tak nie uważam wręcz przeciwnie dla mnie ono ma wydźwięk naturalny jest po prostu swoistą demaskacją zachowania, które cechuje się beztroską, infantylizmem, ciemnotą i niekoniecznie nieświadomą ale też może być z premedytacją. Czyli pajacowanie może to być zamierzone działanie mające na celu wykorzystanie tych cech aby coś osiągnąć, udowodnić sobie(Praktycznie zawsze równą się to z naruszeniem jakiegoś paragrafu w regulaminie), co ? Nie mam najmniejszego pojęcia, zazwyczaj miałem nadzieję, że osoby robiące takie rzeczy mają w sobie jakiś zalążek wyobraźni i są w stanie uzmysłowić sobie wynikające z takiego działania(niestosowanie się do regulaminu) konsekwencje, jak widać niezupełnie tak jest, ludzie czują się bezkarni, myślą, że są ponad prawem, że są lepsi i wyżsi od innych, a tak naprawdę każdego obowiązuje ten sam regulamin i kiedy Administracja widzi jawny brak egzekwowania praw, które obowiązują i nas i was no wtedy spotyka się to z jednoznacznym odzewem, czasem wystarcza upomnienie, czasem trzeba wykluczyć delikwenta całkowicie z oferty serwera. Często, gęsto jest to właściwie jedyna możliwość aby Ci ludzie zrozumieli, co zrobili i już więcej nie łamali regulaminu bez którego na serwerze panowałaby totalna anarchia, każdy by robił co by zechciał oraz nie zważał na otoczenie - tego nie chcemy, nie chcemy toksycznej atmosfery.

(Oczywiście może to też być działanie całkowicie nieświadome ale to, że ktoś czegoś nie jest świadom i nie wie, nie upoważnia tej osoby do łamania regulaminu).
Pozdrawiam.''

To był cytat z tamtego tematu ale abstrahując nadmienię, że przecież trzeba pokazywać za co jest ban, znajdzie się jakiś oszust na serwerze, mamy odpowiednie dowody więc powód bana zawsze jaki widzicie to OSZUST, tak aby wyperswadować zaniechanie takich działań bo kończy się to utratą opinii, nie będziemy przecież pisali niestworzonych rzeczy - nazywajmy rzeczy po imieniu. Wracając do Twojej blokady konta początkowo była to blokada czatu za brak kultury oraz obrażanie ludzi, później wszedłeś na teamspeak serwerowy i wyzywałeś Mistrzów Gry, by na końcu rozżalony szukać dalszej atencji szykanując przy tym serwer: http://screenshot.sh/m7QDqqHUqPNX5 . I teraz jesteś tutaj na mpc z tego samego powodu. Jeżeli coś robisz, łamiesz regulamin bądź świadom konsekwencji.

Pozdrawiam.

Nie zauważyłem postu wcześniej do Pana Jackob S - są.
Screen z panelu administracyjnego: 
mjEPVW0.jpg
Screen ze strony:
At9U6NZ.jpg
Różnica wynika z tego, iż panel aktualizuje się co 60 sec.
A jak to nie jest wystarczający dowód dla Ciebie to mogę bezpośrednio z gry jak kiedyś w tematach prezentacji kilka razy robiłem zrobić screeny z komendy ile online na każdym kanale.
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...