Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mecz po wyrzuceniu się zapisuje?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie.

Nie pokazało mi meczu tego co mnie kicknęli, zagrałem nexta i też mi go nie pokazało.

Liczę na odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy mecz się zapisuje, nawet jakbyś wyszedł po 1 rundzie. Poczekaj to będą, czasem się pokazują dopiero po kilku godzinach.

tenor.gif

Opublikowano

Każdy mecz się zapisuje, nawet jakbyś wyszedł po 1 rundzie. Poczekaj to będą, czasem się pokazują dopiero po kilku godzinach.

Zgodze sie z toba,

Kazdy mecz rankedowy (jak i normale). Tematyka ranked:

Nie wazne czy weszles na 1 min czy na 14 rund i opusciles jest zawsze zapisywany (lub zostales wywalony), bo bez tego by ci nie wyliczylo dobrze rangi.

(w rozgrzewkach jest troche inaczej: Wyjdziesz to dostaniesz kare jak i stracisz punkty od swojej rangi, bo jak ja opuscilem to z novy mnie dropnelo.)

Dobry przyklad, czemu istnieje to: Opusciles gre, gdzie stalo 14:14 - jak opusciles calkowicie i dostajesz tam kare: 30 min, 2 godziny itd (lub wywalony), to ranga bedzie liczona po tym, czy tamta runde (ktora opusciles) zostala wygrana czy przegrana. Wygrana - lekki boost do rangi : Przegrana - drop punktow od rangi

Gdyby nie zapisywalo, moglbys ciagle ratowac swoja range, proszac team o kickniecie ciebie. 

To by bylo overpowered jak i nie sprawiedliwe.

Opublikowano

jak danie odśwież nie pomaga,i nadal nie widać tego meczu,to nie znaczy że nie zapisało,do momentu kicka zapisało ilość punktów jakie ugrałeś,za kicka i poddanie się więcej punktów na koniec meczu tracisz niż za przegraną

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...