Zethik Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam mam coś dziwnego ponieważ mam podpiętą domene pod dane ip i ona nie odpowiada na ping chodziac jak widac jest na tym samym ip co maszyna .... Oco chodzi? https://scr.hu/P1Ba3n Ze względu bezpieczeństwa przed warnem domene zasłaniam CzarnaWoda Here Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zethik Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dobra po prostu za dużo cpałem problem rozwiązany CzarnaWoda Here Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.