kamyk90901 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam! Chciałbym wam przedstawić serwer techniczny TessaCraft! IP: tessatuszewo.maxc.pl WWW: Jeszcze nie ma, ale w przyszłości będzie Co znajdziesz na naszym serwerze? Myślę, że każdy się tutaj odnajdzie, fani technicznego myślenia, projektowania oraz magii. Posiadamy sporą ilość modów Technicznych. Oraz kilka pluginów. Do głównych modów możemy zaliczyć: - Railcraft - Ender IO - Thaumcraft - Industrialcraft2 - Big Reactors - Extra Utilities - Applied Endegistics - Buildcraft I wiele więcej Znajdziesz także rangi Vip oraz MVip oraz pakiety typu "Zestaw Małego Górnika" w itemshopie. Oczywiście wszystko da się osiągnąć bez używania pieniądza . Musimy utrzymywać z czegoś serwer :/ O co tutaj chodzi? Nie ma konkretnego celu gry, jak w sandboxie. Grasz tylko dla przyjemności Od razu po wejściu na serwer i założeniu konta pojawiamy się na spawnie. Na Spawnie znajdują się przydatne informacje, warpy oraz portale z których następnie możemy udać się do Mapy: - Survival - Surowcowej - Nether - End Każdy gracz może założyć sobie działkę w dowolnym miejscu na mapie "Survival", a następnie w przyszłości ją powiększać. Na serwerze jest pvp, ale jest ewidentny zakaz prowadzenia pvp na działkach Jak u nas zagrać? To proste, wystarczy zrobić to co pokazuje ten poradnik Nie potrafię robić ciekawych reklam i wiem, że reklama jest uboga. I może nie zachęca do odwiedzenia serwera. Ale zapewniam was, że warto go odwiedzić. Szukamy Graczy . Wszelkie rady i uwagi są mile widziane. Kilka SS z serwera dla was: 10 Postów -v50 Postów - x69 Postów - x100 Postów - x200 Postów - x Odnośnik do komentarza
kamyk90901 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 @ref 10 Postów -v50 Postów - x69 Postów - x100 Postów - x200 Postów - x Odnośnik do komentarza
Gigoss07 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Spawn mega mi się podoba ... Mimo, że reklama piękna nie jest to jest krótka i na temat. Co do serwera wydaje się być ciekawy. Za niedługo wbijam ... ========================================================================= Pomogłem?! Daj + ;D Odnośnik do komentarza
MrVaxur Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 W końcu paczka jakaś mi zadziałała, ale serwer premium :/ Patrząc na te ss'y, napiszę że ładny spawn, ale sprawdzić jak się gra na serwerze nie mogę :/ Odnośnik do komentarza
LeoWoj Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Szkoda że paczka taka składana a nie np HermitPack, niestety extra ut. zamiast ut. 2, ale mimo tego wbije, jak nie ma mekanismu to straszna szkoda, ale mam nadzieje że serwer się rozwinie i gra tam trochę osób.@EditSerwer bardzo fajny, mimo starszych wersji modów jest świetna atmosfera, mili i pomocni gracze i nie ma bajzu na serwerze zapraszam Odnośnik do komentarza
Rever_PL Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Hm.. ciekawy serwer, takiego jeszcze nie widziałem. Gdy znajdę czas na pewno zawitam. Świetny spawn. Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski. Odnośnik do komentarza
kamyk90901 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @ref 10 Postów -v50 Postów - x69 Postów - x100 Postów - x200 Postów - x Odnośnik do komentarza
kamyk90901 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 @ref 10 Postów -v50 Postów - x69 Postów - x100 Postów - x200 Postów - x Odnośnik do komentarza
kamyk90901 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @ref 10 Postów -v50 Postów - x69 Postów - x100 Postów - x200 Postów - x Odnośnik do komentarza
Nightingale Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Chciałem sprawdzić co w trawie piszczy, a tu serwer offline. W sumie żeby odpalić MC musiałem wywalić liteloadera i TheToolTooltipMod, oraz betterrain (bo po ch** to). Proponuję pozbyć się jak najszybciej liteloadera z paczki, bo z tym więcej problemów niż pożytku. Nie wiem ilu graczy było na serwerze ale jeśli ktoś nie mógł wejść, to właśnie przez to. Oceniać nie będę, bo jeszcze nie mam czego. Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Po tygodniu grania, na prawde zachecam, warto wejsc zobaczyc co w srodku :P Odnośnik do komentarza
HUS4RZ Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Nie lepiej zaktualizować serwer do najnowszej wersji? Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tematy nieaktywne przez miesiąc zostają przenoszone do archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.