Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze bany w tej mecie?

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perm bany LB RENGAR KHA GRAVES JAYCE CAMILLE QUINN no i tak naprawde jest wiele innych op pickow ale te sie najczesciej banuje, chociaz na solo kolejce polecam banowac pod siebie u mnie to bedzie janna lub lulu bo te scierwa solo gierki robia wylaczajac ciebie (carry np. lesnik czy jakis jayce) z gry

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Polecam banować Luciana, Branda i Ekko. Są to bardzo mocni bohaterowie którzy są bardzo często ostatnio pickowani. Jeżeli zostaną nafeedowani to już masz po grze gdyż są wtedy po prostu niezniszczalni.

893961446222509646083.png

Opublikowano

ja banuje jhina/graves/kha/lb/kata jak widze ze nie mamy peel`u w teamku. Czesto tez banuje pod to czym gram np pickujac hecarima banuje vi bo zle mi sie nim na nia gra.

Opublikowano

Ja banuje: Lee sina, Yasuo, Zeda Nienawidzę gdy ktoś z mojej drużyny tym gra xD Typowy syndrom Shaco

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

LB, rengar, kha moim zdaniem najważniejsze.

@Katatuki

Camile i Quinn wciąż silne? Quinn bardziej jako jungler, czy toper?

Quinn na topie ciagle grana, obie postacie bardzo silne ale trzeba ogarniac. Camille jest juz rzadziej pickowana bo ma teraz counterplay ale nadal kosa. Ale raczej sie nie banuje, Lb rengar kha graves to sa perma bany zazwyczaj

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hecarim PERMBAN, nienawidzę tego gówna...

Zrobi Ci taki 0/5 a później i tak full tank zbija adc na combo...

No i też polecam banować Yasuo, aby uniknąć "7 lvl maestrii yasuo i 1/10" pod koniec gry :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...