_Robak Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tak jak w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Perm bany LB RENGAR KHA GRAVES JAYCE CAMILLE QUINN no i tak naprawde jest wiele innych op pickow ale te sie najczesciej banuje, chociaz na solo kolejce polecam banowac pod siebie u mnie to bedzie janna lub lulu bo te scierwa solo gierki robia wylaczajac ciebie (carry np. lesnik czy jakis jayce) z gry Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk3953 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Polecam banować Luciana, Branda i Ekko. Są to bardzo mocni bohaterowie którzy są bardzo często ostatnio pickowani. Jeżeli zostaną nafeedowani to już masz po grze gdyż są wtedy po prostu niezniszczalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnluckyPanda Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ja banuje jhina/graves/kha/lb/kata jak widze ze nie mamy peel`u w teamku. Czesto tez banuje pod to czym gram np pickujac hecarima banuje vi bo zle mi sie nim na nia gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xcmer Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja banuje: Lee sina, Yasuo, Zeda Nienawidzę gdy ktoś z mojej drużyny tym gra Typowy syndrom Shaco Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matizal77 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ja często banuje Hecarima/Vi/Syndrę/malzahara/lb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4DoN(o)Fan4tyK Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Camille/Hecarim/Jhin i Yasuo - ludzie nie potrafią tym grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 LB, rengar, kha moim zdaniem najważniejsze. @Katatuki Camile i Quinn wciąż silne? Quinn bardziej jako jungler, czy toper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 LB, rengar, kha moim zdaniem najważniejsze. @Katatuki Camile i Quinn wciąż silne? Quinn bardziej jako jungler, czy toper? Quinn na topie ciagle grana, obie postacie bardzo silne ale trzeba ogarniac. Camille jest juz rzadziej pickowana bo ma teraz counterplay ale nadal kosa. Ale raczej sie nie banuje, Lb rengar kha graves to sa perma bany zazwyczaj Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UpssErroR Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Hecarim PERMBAN, nienawidzę tego gówna... Zrobi Ci taki 0/5 a później i tak full tank zbija adc na combo... No i też polecam banować Yasuo, aby uniknąć "7 lvl maestrii yasuo i 1/10" pod koniec gry Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.