Kubowy124 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Mam domene i chcialbym do niej podpiac bungeecorda. nie moge podac ip z portem, a mam jeszcze 3 serwery MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wykonaj rekord SRV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wystarczy dodać/zmienić do VPS rekord A. Przekierowujesz ją na swoje ip vps, z tego co pamiętam wystarczy ten rekord A (sam tak robiłem i działało bez zbędnej zabawy). Oczywiście normalnie można zrobić to tak: Dodawanie wpisu SRV NAME: - w "service name": _minecraft - w protokole: TCP - w nazwie (domena): @ - jeśli nie używasz subdomeny Dodawanie rekordu SRV: - Priorytet: 0 - Wielkość: 0 - Port: np. 25565 czy jaki tam używasz - cel: domena.pl i to tyle. Powodzenia CUBELIST.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ale jak tam wejsc? Glowny panel: MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMajster Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zarządzanie strefą dns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 a dalej co nie mam takich rzeczy jak mowil gredier Wystarczy dodać/zmienić do VPS rekord A. Przekierowujesz ją na swoje ip vps, z tego co pamiętam wystarczy ten rekord A (sam tak robiłem i działało bez zbędnej zabawy). Oczywiście normalnie można zrobić to tak: Dodawanie wpisu SRV NAME: - w "service name": _minecraft - w protokole: TCP - w nazwie (domena): @ - jeśli nie używasz subdomeny Dodawanie rekordu SRV: - Priorytet: 0 - Wielkość: 0 - Port: np. 25565 czy jaki tam używasz - cel: domena.pl i to tyle. Powodzenia MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tak wygląda ten panel: MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom! Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tam na dole masz "SRV" - w pierwszym polu wpisz: _minecraft._tcp.twojadomena.pl a w drugim: 1 1 PORT_SERWERA IP_SERWERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 to nie dziala MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNorbertPL24 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Skoro VPS to polecam dać bungeecord na port 25565 a w DirectAdmin ustawic: PO LEWEJ STRONIE: twojadomena.pl.wazne zeby po .pl dac kropke .pl.PO PRAWEJ STRONIE: IP_VPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Niewiedziec czemu ale to nie dziala tez MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNorbertPL24 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A usunąłeś poprzednie rekordy? Mozesz wyslac zdjecie jak ustawiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Proszę MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNorbertPL24 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Źle. Po lewej stronie wpisałeś "mc" "ftp" itd. A prawidłowo powinno być np: mc.koxstorm.pl. 127.0.0.1 zastąp IP twojego serwera Pozatym masz 2 różne rekordy pod koxstorm.pl ... Usuń jeden z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jak się okazało lvlup ma wielka awarie i wszystko przestalo dzialac ! MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @ref Przstalo dzialac MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacan Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Na ich forum jest poradnik: http://prntscr.com/egbuqx Myślę, że każdy sobie poradzi. Poradnik jest czytelny, przeczytaj to ogarniesz bez problemu, tylko pamiętaj o usunięciu zbędnych przekierowań bo jak przekierujesz domenę na kilka różnych ip to też nie będzie działało jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Tylko ze ja to wedlug tego robilem MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowy124 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 @ref MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoriiSuperPies Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Może DNS się nie zaktualizowały?Ja podpinałem takNAZWA | REKORD | IP | A | 137.XX.XX.XXNie wpisywałem nazwy, czyli za pomocą jednego adresu mogę połączyć się z ts, stroną i serwerem mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.