Milian Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Mam wrażenie, że obraz jest gorszy od mojego dawnego philipsa. Jakie kolory są dobre do gier? Jak usunąć to mocne podświetlanie. Tu nawet jak wezmę kontrast i jasność to forum jest bardziej białe. Mam wrażenie, że również głośniki są gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Instrukcja obsługi i regulacje czy ustawienia domyślne profili ( temperatury kolorów ) itp co ma monitor w menu. Pewnie jak w milionach monitorów ustawienia COLOR Z reguły to sie resetuje monitor zaraz po zakupie, gdzie to poszukaj w menu ( chyba w RECALL ). Inny problem to włączone ECO, przy regulacjach wyłącza sie całkiem tą opcję. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.