ddk Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jak w temacie. Co.jest z isro grają Polacy czy same turki na botach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryChłopak Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Gra praktycznie umarła, w sumie to jest już martwa od dłuższego czasu, poprzez nową politykę przeciw botom serwery są easy, tylko Aelous(100cap) gdzie gram jest najbardziej zaludniony ze wszystkich serwerów(populated 2,5-3k online) polaków z hlvlem policzysz na palcach jednej ręki. Jak chcesz zagrać napisz do mnie, w grze nick mam DobryChlopak, pomoge jak tylko bede mógł Medusa jak tylko ma spawn to pada po 15-20 min. Są dwie unie, które co tydzień rywalizują o fortece: FallenAngels unia: -FallenAngels -Heaven SunEmpire unia: -SunEmpire -PeaceEmpire -Blitzkri3g Reszty nie warto wymieniać. Btw. Sam wróciłem po przerwie do silka i nie żałuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polska000 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Też wrócilem po przerwie i gram na Aeolus .. na innych serwerach nie warto bo pustki Wbijasz za 1 razem.. Kojarze twój nick DobryChłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.