SmoKu™ Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam. Z racji iż na koncie PSC mi gniją pieniążki mam zamiar zrobić wypłatę. Deal jest prosty - W zamian za kod PSC, wysyłam Ci pieniądze na konto. Oczywiście biorę z tych kwot mały procent, jednak mniejszy niż popularne serwisy, które się tym parają [ a większość z nich to fejki]. Stawki są następujące: PSC 20zł - biorę 20% PSC 50zł - biorę 15% PSC 100zł - biorę 10% Inne kwoty możemy dogadać na privie. Proces otwarcia wiadomości i wykonywania przelewu nagrywam, więc nie ma mowy o oszustwach. Piszesz do mnie na privie, dogadujemy się, wysyłasz mi kod PSC i podajesz nr konta. Jeśli kod był działający, daję informację i wysyłam przelew. Tyle. ¯\_(ツ)_/¯ HISTORIA SPRZETU eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soanger Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.