Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie premium Bungeecord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaki sposób będzie najlepszy na zrobienie logowania premium i no premium przy dużej ilości połączeń na bungeecord? 

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz zrobić logowanie w autorskim Launcherze lub zrób kolejkę do logowania czyli jak będzie się ktoś chciał połączyć to będzie musiał zaczekać

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Chodzi mi o to czy autoryzacja ma być tylko i wyłącznie na bungeecord czy lepiej żeby on nic nie sprawdzał tylko serwer zwykły ma autoryzować? 

Opublikowano

Skoro Masz Bunge Cord i jest na nie dużo połączeń to lepiej żeby serwer zwykły logował bo przecież nie wszyscy Ci gracze co wchodzą na bungee corda wejdą na ten sam tryb i w tym samym momencie czyli lepiej jak logowanie będzie na tych drugich serwerach chyba

1391075603-U401469.png

Opublikowano

@cziter20 Nie chodzi mi o to gdzie gracze mają się rejestrować tylko który serwer ma autoryzować zwykły czy bungeecord... 

Opublikowano

No to Ci tłumacze, że zwykły bo na bungee corda pierw większa ilość wchodzi a na te oddzielne serwery mniej gracze to chyba logiczne co nie

1391075603-U401469.png

Opublikowano

Lepiej jak będziesz sprawdzał na bungee czy nick jest premium jeśli tak to przenieś go na serwer premium z którego przejdzie na serwer docelowy a jak nie mam premium to na serwer rejestrujacy ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...