grizmoa Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Siema, znacie jakies dobre postacie które zazwyczaj nie są pickowane na mid/jungle? Talon, czy zed ogółem? Prosiłbym o odpowiedzi ludzi diament + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTll Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wg mnie na mida zapomniany Kassadin.Talon jest dobry, mobilny, w miarę łatwy do ogarnięcia. Ale wg mnie zed lepszy, tylko aby można nazwać się dobrym zedem potrzeba z 250 gier . Mainuje zeda i rzadko kiedy przegrany mid. No ale wiadomo zależy na kogo grasz, jeśli wyskoczy ci ktoś z fizzem, czy czymś podobnym to lepiej zeda nie wyciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ogolnie te dwie postacie sa broken pod lethality, Talon jest czesciej grany na topie ze wzgledu na cheese, na midzie Zed wrocil do mety, ale wszystko sie moze uspokoic po nerfie edge of night wiec nie nakrecalbym sie na to, i nie jest to nic hidden OP, no ale do nizszych dywizji raczej wolniej wszystko trafia. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Oboje są silni pod lethality, ale nie nazwałbym ich "ukrytymi op", ponieważ są to postacie grane całkiem często. Imo talon > zed obecnie, ponieważ wykłada bardzo dużo obrażeń w all in już od 2 poziomu, bardziej squishy postacie może dosłownie scombować, jeżeli użyje pasywki i uderzy "Q" z bliska dla krytyka i poprawi ignite'm, oprócz tego szybko przemieszcza się po mapce i jest trudniejszy do skontrowania w late niż zed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnluckyPanda Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ja sie zgadzam z tym ze talon obecnie better niz zed, ale to tylko z powodu ze zed jest trudniejszy mechanicznie niz talon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renexo Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Imo talon lepszy niż zed. WSZYSTKO ZALEŻY JAK ZAGRASZ. Jak talon wbije 6 to nawet erka zeda Ci nie pomoże jak się dobrze zagra oczywiście. 4Headzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ukryta postać do Jungli strasznie OP - Rammus Super postać fajnie się skaluje w late i wg polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkol00 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Twisted fate moim zdaniem też jest bardzo dobrą postacią tylko że trzeba go ogarniać :p inaczej to lipton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persiqer Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Według mnie Morgana Ale potrzebujesz zgranego teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.